Linux nasıl kurulur?

Bu sisteme göre LGS senem daha iyi bir performans istiyorum hem FPS artışında hem RAM kullanma her şey bir de Windows gibi kullanabilir miyim alışır mıyım yani?

Ekran kartı E5300.

FPS artışından kastın oyunlarda ise bu sistemde pek oyun oynanmaz zaten. Linux'ta Windows'taki her uygulamayı çalıştıramazsın ama alternatiflerini ücretsiz bir şekilde bulabilirsin. LGS senesindeysen ders çalışmak için kullanacağını varsayarsak gayet de kullanabilirsin.

Sistemin işini görüyorsa LGS sonrası geçmen daha iyi olabilir. Zaten çok bir zaman kalmadı 1-2 ay sabret. Sınav sonrası rahat rahat kurcalarsın. Ben Mint Xfce kullanıyorum RAM tüketiminden vs memnunum.

Bu sisteme göre LGS senem daha iyi bir performans istiyorum hem FPS artışında hem RAM kullanma her şey bir de Windows gibi kullanabilir miyim alışır mıyım yani?

Ekran kartı E5300.

Windows gibi kullanma arayışı çok yanlış bir arayıştır. Sen işletim sistemi değiştireceksen ona alışma çabasında olmalısın. Eğer alışma sürecini kaldıramayacaksan Windows'ta kal.

Windows gibi kullanma arayışı çok yanlış bir arayıştır. Sen işletim sistemi değiştireceksen ona alışma çabasında olmalısın. Eğer alışma sürecini kaldıramayacaksan Windows'ta kal.

Geldi üstadım. Aynen öyle işini görüyorsa şimdilik kalmalısın çünkü Linux zaman ister.

Arch kullaniyorum optimizasyoni guzel arayuzu ve kullanimi hosuma gidiyor tavsiye ederim.
Yeni kullanıcı için Arch önerilmez. Linux Mint XFCE iyi olacaktır ama konu sahibinin alışkanlıklarını değiştirmeye açık olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı