Y
yusnu
Ziyaretçi
FreeDOS olarak gelmiyor mu cihaz?
Linux olarak gelecek. Ben Windows yapmak istiyorum.FreeDOS olarak gelmiyor mu cihaz?
Ama oradaki FreeDOS. Linuxta aynı şey olmaz diye biliyorum.Technopat'ın videosunu izleyerek yap işte, her şeyi açıklıyorlar.
Aynı şekilde kuruluyor diye biliyorum ben.Ama oradaki FreeDOS. Linuxta aynı şey olmaz diye biliyorum.
Format at.Linux işletim sistemli bir bilgisayar alacağım. Fakat Linux işletim sistemini kaldırıp yerine Windows yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Ben bir videoda gördüm linux ile yapabiliyorlardı. Nasıl yapıyorlar?Formattan kasıt Windows yüklemek zaten. Windows yüklediğinde de cihazın FreeDOS falan olmuyor. Windows kurulum ekranında diskinin bütün bölümlerini silip, diskin üzerine tıklayıp, aşağıdan "yeni" seçeneğini seçtiğinde, diskin Windows'a uygun bir şekilde bölümlendiriliyor. Daha sonrasında yapacağın başka bir şey yok disk ile ilgili.
Bu arada @Fatalis 'nin de dediği gibi, Linux tarafında rufus yok. Bunun için, aynı görevi gören başka bir programa veya hâlihazırda Windows kurulu bir cihaza, rufus programını kullanmak için ihtiyacın var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.