4 GB RAM SSD takılı laptopa sahibim oyun oynamıyorum VS Code'da işim oluyor yazılım öğreniyorum, birkaç dağıtım denedim ama hiçbirinde rahat edemedim. Arayüzü de tatmin etmedi. Ne önerirsiniz? (Şu anda EndeavourOS kullanıyorum)
Size bağlı. XFCE tavsiye ederdim. Varsayılan arayüzü pek güzel değil ama temalarla halledilebilir. Eğer memnun kalmazsanız terminalden diğer ortamları kurup deneyebilirsiniz.
Manjaro Xfce kurmuştum, çok güzel arayüzü, sonra fandan çok fazla ses geldi, yerine EndeavourOS kurdum. Akşama biraz makyaj yapıp kullanıma başlarım. Sudo apt install komutu yok, sanırım Debian olmadığı için.
Manjaro Xfce kurmuştum, çok güzel arayüzü, sonra fandan çok fazla ses geldi, yerine EndeavourOS kurdum. Akşama biraz makyaj yapıp kullanıma başlarım. Sudo apt install komutu yok, sanırım Debian olmadığı için.
Hocam Arch kullanıyorsunuz, tabii ki apt paket yöneticisi yok. pacman paket yöneticisi kullanacaksınız. EndeavourOS sadece bir Arch kurulumu gibiymiş, ayrıca gerekli paketleri de yüklüyor sanırsam.
Hocam "sudo pacman -s programadı" bu şekilde mi kurulum? Ayrıca Uygulama mağazası nerde EndeavourOS'un? Dün gece kurdum, pek ayrıntılı bakamadım ama menülerden ulaşamadım.