Linux önerisi

Baseus

Decapat
Daha fazla  
4 GB RAM SSD takılı laptopa sahibim oyun oynamıyorum VS Code'da işim oluyor yazılım öğreniyorum, birkaç dağıtım denedim ama hiçbirinde rahat edemedim. Arayüzü de tatmin etmedi. Ne önerirsiniz? (Şu anda EndeavourOS kullanıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Manjaro kurmayın, yerine EndeavourOS daha iyi olur. Daha seçilebilir bir kurulumu var, bilindik problemler de yok.
Elementary OS ne dersin, hem gereksiz uygulamaları olmaz hem de arayüzü çok sadedir.
4GB RAM ile elementaryOS acı çektirir insana.

Manjaro kurmayın, yerine EndeavourOS daha iyi olur. Daha seçilebilir bir kurulumu var, bilindik problemler de yok.

4GB RAM ile elementaryOS acı çektirir insana.
Manjaro Xfce kurmuştum, çok güzel arayüzü, sonra fandan çok fazla ses geldi, yerine EndeavourOS kurdum. Akşama biraz makyaj yapıp kullanıma başlarım. Sudo apt install komutu yok, sanırım Debian olmadığı için.

Manjaro Xfce kurmuştum, çok güzel arayüzü, sonra fandan çok fazla ses geldi, yerine EndeavourOS kurdum. Akşama biraz makyaj yapıp kullanıma başlarım. Sudo apt install komutu yok, sanırım Debian olmadığı için.
Hocam Arch kullanıyorsunuz, tabii ki apt paket yöneticisi yok. pacman paket yöneticisi kullanacaksınız. EndeavourOS sadece bir Arch kurulumu gibiymiş, ayrıca gerekli paketleri de yüklüyor sanırsam.

Bir şey indirirken sudo pacman -S komutunu kullanmalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı