Linux olmadan olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün Windows yükledim. Çok yetersiz ve yavaş geldi.
Terminal ile işleri hızlıca yapabilmek çok iyi.

Gerek Java, gerek C#, gerek C/C++. Terminal ile kod yazıp, test ediyorsun hemen.

Ayrıca ihtiyaç fazlası her program var.

Sizce Linux güzel mi?
Linuxun tek artı yanı bence terminalden kodalrı yazıp hemen test edebilmek. Bence başka artısı yok.

Forumda yayılmış, 2 gün Linux kullanıp konu açıp Windows gömmek. Birde daha kötüsü bu bahsettiğim vatandaşlar ay sonu Linux silip tekrar Windows yüklüyor.
Ben de tekrar kurdmuştum Windows'u bir baktım çok yetersiz ve hantal geldi. İyi ki dual boot yaptım. Sildim direkt.

Hız artısı var, yavaş bir işletim sistemi değil. Bir çok şey de bedava.
Tüm donanımlarım cidden yüksek olduğundan benim için hız önemli değil. Otomatik hızlı oluyor. Windows oldukça hızlı bir işletim sistemi. Ve bence Windows daha kolay program test edilebilir bir sistem.

Özellikle oyun performansı iğrenç.
Oyun performansında herhangi bir sıkıntı yok, desteklenen oyunlarda Windows'tan daha iyi performans gösteriyor genelde. Bahsettiğiniz şey oyun desteğiyse eğer o konuda haklısınız ama oyun performansı kötü diyorsanız yanılıyorsunuz. Linux'un oyun performansı oldukça başarılı. Zaten öyle olmasaydı koskoca Valve/Steam Linux ile uğraşmaz Windows ile hallederdi işini.

Şuan bu konu tamamen tartışmadan çıkıp kavgaya döndü :D Bence bir yetkili buraya el atmalı.

Dün Windows yükledim. Çok yetersiz ve yavaş geldi.
Terminal ile işleri hızlıca yapabilmek çok iyi.

Gerek Java, gerek C#, gerek c/c++. Terminal ile kod yazıp, test ediyorsun hemen.

Ayrıca ihtiyaç fazlası her program var.

Sizce Linux güzel mi?

Güzel ben fyde OS kullanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı