Nasıl tam tersi. Linux kullananların geneli bu sistemi kod vs. İşleri için kullanmıyor mu? Bu postun altına yazılan yorumları bile okursan anlarsın zaten bilgisayar başında yapılacak en zevkli iş bana göre oyundur ki genel olarak herkesin böyle düşündüğünü düşünüyorum. Oyunda oynanan sistem windowsKalıcı olarak, dualboot yapmam ya Linux'ya da winzort. Linux'u 1 2 ay kullanmayı denedim sonra "niye böyle acı çekiyorum" dedim ve winzort kurdum yani, hem Linux çok zor geliyor bana (gerçekten bir sürücü kurmak için 2 3 saat uğraşmıştım)
Bir yandan da winzort alternatifi arıyorum ama oyunlar en iyi performanslı olarak winzortta çalışıyor.
Tam tersi bence.
Linuxun windowstan daha performanslı olduğu zaten bir gerçek. Bunu kimse inkar edemez zaten. Ama kişinin ihtiyaçları ve zevkleri buradaki ayrımı belirleyen en büyük faktör. Normal bir bilgisayar kullanıcı kodla yazılımla profesyonel işlemlerle ilgisi olmayan birisinin doğal olarak linux lede bir işinin olacağını düşünmüyorum. Oyunların desteklemesi hiçbir şey demişsiniz de büyük bir hataya düşmüşsünüz bence 21. Yüzyılda artık bilgisayar vs. Ürünlerin en büyük alım sebebinin başında oyunlar geliyor ve doğal olarak oyunların en stabil çalıştığı işletim sistemini tercih ediyor herkes.Oyunlarin Linux'u desteklememesi hiçbir şey degistirmez bence. Linux'un daha hizli, daha guvenli, daha ahlakli yonetilen, daha stabil ve daha ozgurlukcu oldugunu degistiren bir şey degil. 1996'dan beri Windows 2004-2005 yilindan beri Linux kullanan birisi olarak Linux'un Windows'a gore kesinlikle cok daha ustun oldugunu soyleyebilirim. Bu insandan insana degisebilecek bir şey degil zaten.
Peki Linux kotu oldugu icin mi oyunlar oynanmiyor? Yazdigimdan hicbir sey anlamamissin.Linuxun windowstan daha performanslı olduğu zaten bir gerçek. Bunu kimse inkar edemez zaten. Ama kişinin ihtiyaçları ve zevkleri buradaki ayrımı belirleyen en büyük faktör. Normal bir bilgisayar kullanıcı kodla yazılımla profesyonel işlemlerle ilgisi olmayan birisinin doğal olarak linux lede bir işinin olacağını düşünmüyorum. Oyunların desteklemesi hiçbir şey demişsiniz de büyük bir hataya düşmüşsünüz bence 21. Yüzyılda artık bilgisayar vs. Ürünlerin en büyük alım sebebinin başında oyunlar geliyor ve doğal olarak oyunların en stabil çalıştığı işletim sistemini tercih ediyor herkes.
Linux kötü diyen olmadıki zaten oyun şirketleri linuxe oyun portlama gereği duymuyolar en basit açıklamasıPeki Linux kotu oldugu icin mi oyunlar oynanmiyor? Yazdigimdan hicbir sey anlamamissin.
Konuda tartisilan bu.Linux kötü diyen olmadıki zaten oyun şirketleri linuxe oyun portlama gereği duymuyolar en basit açıklaması
SP Flash Tool olayini ne yazik ki ben de yasadim. Artix kullandigimdan AUR'dan halledebildim.Bu konu çok tartışılır. Şimdilerde yaşadığım bir sorunu anlatayım. Telefonum için SP Flash Tool programı kullanmam gerekti, bu programı Linux Mint'te çalıştıramadım.
Ayrıca Linux Mint Xfce oyunlarda teknik sorunlar çıkarır mı emin değilim.
Desteklenmeyen donanımlar olabiliyor Linux'ta. Ses kartımın tam olarak Linux desteği yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.