Aga ne işlevi dosya yöneticisine sekme açma özelliği bile Windows 11 ile yeni yeni geldi bu işletim sistemine, yıllardır her işletim sistemi tarafından kullanılan bir özellik bu. Knoppix'in 2000 yılında yapabildiği sanal masaüstü (çoklu masaüstü) olayını bile Windows 10'un güncellemeleriyle aldık yanlış hatırlamıyorsam. Windows'un Linux'tan daha fazla işlevi falan yok, çağın gerisinde kalmış bir işletim sistemi Windows yeni yeni çağa ayak uydurmaya başladıWindows'da fazlaca işlev var ondan. Bir de Windows çekirdeği NT bi' tık yavaş kalıyo. Ama öyle 10sn. falan sürüyo uygulamaları açmam.
Ben windows fanboyuyken bu kadar degildim. Hayir en azindan Linux eski sistemlere uygun falan diyordum ya@363652 o arkadaşın kafa yapısı benim eskiden de beter.
Hoş geldiniz efenim, Ubuntu, Mint ve Ubuntu tabanlılar dışına çıkmayın başta, sonrası rahat.
Hocam sorun vb. olursa pes etmeyin etiketleyin bizi.
Hiiiiç problem olmaz hocam günde 50 kere etiketleyin yine yardımcı olurumÇok teşekkürler hocam ikinize de. Kafam takıldıkça sizi etiketleyeceğim. Şimdiden kusura bakmayın. Şu an iş yerindeki bilgisayarıma sanal makine üzerinden kuruyorum. Eve geçince de Dual Boot üzerinden kuracağım.
Patronla yüzgöz olmayın da hocamÇok teşekkürler hocam ikinize de. Kafam takıldıkça sizi etiketleyeceğim. Şimdiden kusura bakmayın. Şu an iş yerindeki bilgisayarıma sanal makine üzerinden kuruyorum. Eve geçince de Dual Boot üzerinden kuracağım.
Bu @arif0 'ın söylediklerinden çok daha mantıklı bir mesaj bana kalırsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.