Linux oyun performansı nasıl?

Abi madem oyun oynayacaksınız ne diye Linux kurarsınız!.. Wine istikrarlı çalışmıyor ki?..
Doğrudur, bir işletim sisteminde çalışması için tasarlanan uygulamayı başka bir işletim sisteminde çalıştırmak için uğraşan bir uygulamadan tam istikrar beklemek hata olur zaten, bu hataya düşenler aynen bu yorumu yazarlar.

Yani ben bir sefer kurmuştum şahsen mide bulandırıcı derecede iğrenç ve berbattı. Hala da öyle olduğunu düşünüyorum Linux'un. Wine diye bir şey yapmışlar exe uzantılı dosyaları açsın diye ama açmıyor 🤣 yani kendisiyle çelişiyor. Bence tek bir artısı var tema ve ikon... Başka da bir numarası yok.

Abi madem oyun oynayacaksınız ne diye Linux kurarsınız!.. Wine istikrarlı çalışmıyor ki?..

Yani ben bir ara kullandım Windows bir 8 yıl falan şahsen bunaldım rahatsız edici derecede hataları Linux'tan daha uğraştırıcı hala daha da öyle Windows. Bir uygulama açacağım bana diyor ki .NET 3.5 kur diyor ama kurulmuyor 🤣 yani kendisi ile çelişyor. Bence tek bir artısı var birkaç kişi Linux konularına oyun oynaycaksan Windows kur diyebiliyor.

Abi madem oyun oynayacaksınız ne diye bilgisayar alırsınız! Windows oyun oynamak için bir işletim sistemi değil. Git konsol al.

Son düzenleme:
Yani ben bir sefer kurmuştum şahsen mide bulandırıcı derecede iğrenç ve berbattı. Hala da öyle olduğunu düşünüyorum Linux'un. Wine diye bir şey yapmışlar exe uzantılı dosyaları açsın diye ama açmıyor 🤣 yani kendisiyle çelişiyor. Bence tek bir artısı var tema ve ikon... Başka da bir numarası yok.

Çalıştıramadıysan çalıştıramadım de :D

Oynadığınm oyunların çoğu native Linux desteğine sahip.
Native Linux desteği olmayan oyunlar ise Proton ile sıkıntısız çalışıyor.

1650113721019.png

Brawlhalla niye Gold ya ben en son denediğimde direkt oynaya bastım ve sıkıntısız çalıştı.
Ekran görüntüsündeki bütün oyunlar direkt oynaya basınca sıkıntısız çalışıyor zaten.

Kardeşim çalıştırmasını ve kullanmasını bilmiyorsan sus. Böyle işletim sistemini kötüleyemezsin. O zaman bende gideyim Windows'a söveyim. Olur mu? Windows sanki çok güzel işletim sistemi he. Ben Wine ile bal gibi her şeyi çalıştırıyorum. Var mı diyeceğin ???
Wine her exeyi açmıyor bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı