- Katılım
- 27 Temmuz 2018
- Mesajlar
- 11.217
- Makaleler
- 5
- Çözümler
- 57
En çok Cinnamon bence.Peki en çok hangisi windowsa benziyor?
Ek olarak benziyor olarak geçmeyin, arayın ve keşfedin bence.
Dediğim gibi ben olsam XFCE kurar modifiye edersim.
En çok Cinnamon bence.Peki en çok hangisi windowsa benziyor?
Peki en çok hangisi windowsa benziyor?
Hayırlı olsun sende Tarçın olarak gözüken Cinnamon.Evet linki buldum nedense değişik bir şekilde cinnamona kanım kaynadı galiba cinnamon seçeceğim.
Evet Türkçe var ama bazı yerlerde çeviri saçmalayabilir.Evet linki buldum nedense değişik bir şekilde cinnamona kanım kaynadı galiba cinnamon seçeceğim.
Peki dili Türkçe değil mi?
İstediğinden indir ama en hızlısı muhtemelen o.Buradan indiriliyor değil mi?
Öncelikle aramıza hoş geldin dostum. Alıştıktan sonra Windows'a bakmayacaksın bile, ama cinnamon yerine Xfce öneririm bende. Hem çok hafif hem de özelleştirme imkanın çok fazla oluyor. Sistemin için önce güncellemeleri yapman gerekiyor. Kurulum bittikten sonra terminali açıp sırayla şunları yaz ve bitmesini bekle. 'sudo apt-GET Update' bu tamamlandıktan sonra 'sudo apt-GET upgrade' yaz ve güncellemenin bitmesini bekle, artık sistemin güncel. Linux üzerinde .exe dosyaları çalışmaz, onun yerine. Deb gibi farklı kurulum dosyaları bulunur. Deb dosyalarının en kolay kurulumu 'gdebi' ile olur. Bunu kurmak için 'sudo apt-GET install gdebi' yazarak kurabilirsin. Bundan sonra. Deb dosyalarını gdebi ile sadece tek tıkla kurabilirsin. Steam'im kurulum dosyası. Deb olduğu için sana kolaylık sağlayacaktır.
Rufus uygulamasını indir, iso dosyasını seç ve sistemin UEFI destekli ise GPT, eski türse MBR olarak seç ve USB belleğe yazdır.Ben Linux'ün son sürümünü yani 20.1i indirdim ve normalde format atarken Windows USB booter tarzı bir şey vardı Linux'u USB'ye nasıl kuracağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.