Linux proton nasıl kurulur?

Sana sal*ksın dememişim, bilgisizsin demişim. Biraz okuduğumuzu anlarsak, dünya bize karşıymış gibi görmeyiz. Okuduğunu anlamak şart belli ki.
Oraya sal** yazamazdın. e sende kibar yolla demişsin. "Senin bu kadar dünyadan habersiz oluğunu düşünememiştir." diyerek benim hakkımdaki düşüncelerini istemesen de belli etmişsin.
Israrla hala aynı noktadasın. İlerleme kat edemiyoruz. Muazzam. Engelliyorum seni ben. Başka bir konu da yardıma ihtiyacın olur, yardım ederiz, anlamazsın sağda solda taşlarsın, aman benden uzak ol.
Seni bir daha görmemek ruhumu huzurla dolduracak.

"Senin bu kadar dünyadan habersiz oluğunu düşünememiştir." diyerek benim hakkımdaki düşüncelerini istemesen de belli etmişsin.
Okuduğunu anlamak çok mu zor bilmiyorum ama bilgisiz ve sal*k olmak aynı şey değiller. Sana net bilgisizsin dedim. Altında başka anlam aramaya gerek yok.

Sıkıntı olmadiginida soylememissiniz bu yuzden Linux'daki oyunculukla ilgili bilgi verilmis. Biraz daha acik sekilde anlatilabilirdi.
Arkadaşım sıkıntı olduğunu söylemişsem sıkıntı vardır, söylememişsem yoktur.
Okuduğunu anlamak çok mu zor bilmiyorum ama bilgisiz ve sal*k olmak aynı şey değiller. Sana net bilgisizsin dedim. Altında başka anlam aramaya gerek yok.
Ama değişen konuşma tarzın var dostum. Benim üstüme bu kadar gelindikten sonra
(202 alınmasın gene) benim bu şekilde çıkış yapmamı da garip görmeyim.

Arkadaşım sıkıntı olduğunu söylemişsem sıkıntı vardır, söylememişsem yoktur.

E sıkıntı yoksa oyun oynuyorum yazmayin o zaman. Yazmissiniz ki onem veriyorsunuz bu konuya.
Konunuzda oyun oynadiginizi belirtmeseydiniz oyunla ilgili seyler yazilmazdi.
Uzatmaya gerek yok bu kadar. Sadece bir yanlis anlasilma oldu. Mint ve ZorinOS gibi dagitimlari inceleyip anlamadiklarinizi sorabilirsiniz. Kurulum vb. konularda yardimci oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı