e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Ocak 2022 #1 Bir sh dosyası var, ben bunu her açtığımda üstüne iki kez basıp açmak istemiyorum. Sistem açıldığında otomatik açılsın. Nasıl yapacağım?
Bir sh dosyası var, ben bunu her açtığımda üstüne iki kez basıp açmak istemiyorum. Sistem açıldığında otomatik açılsın. Nasıl yapacağım?
Çözüm J J JMSae 17 Ocak 2022 Linux ayarlarindan 'baslangic ayarlari' var. Oradan sistem acildiginda direkt komut verebiliyorsun. Acilir acilmaz o komudu uyguluyor. Dosyanin konumunu yazip sonrada ./x diye ekleyin. Cift tiklamaniza da gerek kalmaz.
Linux ayarlarindan 'baslangic ayarlari' var. Oradan sistem acildiginda direkt komut verebiliyorsun. Acilir acilmaz o komudu uyguluyor. Dosyanin konumunu yazip sonrada ./x diye ekleyin. Cift tiklamaniza da gerek kalmaz.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.108 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Ocak 2022 #11 technoHasanHuseyin2 dedi: @gen2 Niye uzgunsun derdini paylas ta cozum bulalim. Genişletmek için tıkla... Scripti calistirilabilir yapmissin da. Calistirmak icin bir komut girmezsen nasil calisacak o? Artı 0 Eksi
technoHasanHuseyin2 dedi: @gen2 Niye uzgunsun derdini paylas ta cozum bulalim. Genişletmek için tıkla... Scripti calistirilabilir yapmissin da. Calistirmak icin bir komut girmezsen nasil calisacak o?