Merhaba 1-2 gün önce bilgisayaruma Linux Ubuntu 20.04 kurdum ve işletim sistemini beğenmedim tekrar Windows'a dönmek istedim fakat olmadı ISO'yu kendi sitesinden indirdim setup.exe'ye tikladim ve arşiv açilamadi gibi bir hata çikti karşima. Bunu nasıl düzelteceğim?
USB diski 1 defa biçimlendirdikten sonra içerisine sadece ISO dosyalarını atarak Multi-Boot USB kurulum diski hazırlayın! Kullanım Rehberi Linux Sürümünü Buradan İndirin Linux İçin Kullanım Rehberi Programı indirin ve arşivden çıkartın...
www.technopat.net
Bunu indirip içindeki "Ventoy" klasörünü masaüstüne at. İcerisinden sağ tık > Terminal'e tıklayarak aç ve şunları gir: Sudo sh Ventoy2disk.Sh -I
Sonra: /dev/sdb
Çıkan ekranlara "Y" diyerek devam ettir, ki bu işlemden önce lsblk komutu ile USB belleğinin yanında hangi "/sdb" yazıyorsa onu gir 1, 2, 3 ise yanına da onu yazıp gireceksin genelde direkt "/sdb" olur ve birleşik yazdığınızdan emin olun.
USB'nin içerisine girip Windows 8 ISO'sunu direkt USB'ye atarak BIOS'tan boot ederek kuruluma başlatabilirsin.
Merhaba 1-2 gün önce bilgisayaruma Linux Ubuntu 20.04 kurdum ve işletim sistemini beğenmedim tekrar Windows'a dönmek istedim fakat olmadı ISO'yu kendi sitesinden indirdim setup.exe'ye tikladim ve arşiv açilamadi gibi bir hata çikti karşima. Bunu nasıl düzelteceğim?
Bir USB flash belleğe (8 GB'dan fazla) bir belleğe Rufus yardımı ile 8.1 ISO'sunu yazdırın. Bilgisayarınız hangi dosya uzantısını mı destekliyor bunu lütfen bize söyleyin örnek: MBR GPT.
Bir USB flash belleğe (8 GB'dan fazla) bir belleğe Rufus yardımı ile 8.1 ISO'sunu yazdırın. Bilgisayarınız hangi dosya uzantısını mı destekliyor, bunu lütfen bize söyleyin örnek: MBR, GPT.