Linux ücretsiz oyun nasıl oynanır?

Hayır 30 günlük deneme sürümü var. Deneme sürümü bitince sadece kenarda bir yazı çıkıyor ve özelleştirme yapamıyorsunuz.
Yüklemeye geçmiyor hata veriyor windowsun kendi sitesinden iso indirdim. Ürün anahtarı geçersiz diyor. Neyse konumuza dönelim ben wine nin sitesine girdim distro diye bir şey yazmıyor sadece sürümü var.

Windows sorununuzu konu açın. Yardımcı olmaya çalışırlar.

Burada bulunan anahtarları deneyin.
Olmadı. Dosya ürün anahtarı ile uyuşmuyor diyor. Sen Linux da oyun nasıl oynayacağımı anlatır mısın? Playonlinux yükledim otomatikman wine yükledi. Oyun oynar mıyım? League of legends yükledim ama açılmıyor wine çöküyor. Fps düşer mi linux da?

Bu dosyayı indir, ardından dosya gezgini ile indirdiğin klasöre gel, indirdiğin dosyaya çift tıkla ve yükleyicinin dediği şeyleri yap, bu indirdiğin şey özgür bir Epic Games istemcisi. Linux'ta direk Epic Games Launcher yok o yüzden böyle 3. parti Launcher'lere başvuruyoruz. Merak etme oldukça güvenilir. Ek olarak bir dahakine arama motorunu kullan bu tarz işler için. Linux Mint Ubuntu tabanlı olduğu için Ubuntu için olan çözümler Linux Mint için de işe yarayacaktır.

Ek olarak konudaki arkadaşlara sesleniyorum: Adam daha distronun ne olduğunu bilmiyor siz öyle atıyonuz yüklemesini bekliyonuz. İnsaf lütfen.
@Noodleyiyenkel ek olarak heroic Games Launcher hakkında bilgilenmen için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun Steam uzerinde bulunuyorsa oradan yukleyip oynarsin.
Linux destegi yoksa Proton ile calistirmayi deneyebilirsin.
Proton nedir nereden yükleyebilirim?
Bu dosyayı indir, ardından dosya gezgini ile indirdiğin klasöre gel, indirdiğin dosyaya çift tıkla ve yükleyicinin dediği şeyleri yap, bu indirdiğin şey özgür bir Epic Games istemcisi. Linux'ta direk Epic Games Launcher yok o yüzden böyle 3. parti Launcher'lere başvuruyoruz. Merak etme oldukça güvenilir. Ek olarak bir dahakine arama motorunu kullan bu tarz işler için. Linux Mint Ubuntu tabanlı olduğu için Ubuntu için olan çözümler Linux Mint için de işe yarayacaktır.

Ek olarak konudaki arkadaşlara sesleniyorum: Adam daha distronun ne olduğunu bilmiyor siz öyle atıyonuz yüklemesini bekliyonuz. İnsaf lütfen.
@Noodleyiyenkel ek olarak heroic Games Launcher hakkında bilgilenmen için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazılım yöneticisi de var mı o program. Bilmediğim şeyleri indirmem.

Yazılım yöneticisi de var mı o program. Bilmediğim şeyleri indirmem.

Flatpakda var evet, ek olarak bu program bilinmedik bir program degil ki? GitHub sayfasindan indiriyosun programi. Virüslu olsa GitHub'dan kaldirilirdi.
Proton nedir nereden yükleyebilirim?

Steam'in uyumluluk araci Steam üzerinden yüklenir genelde.
@Noodleyiyenkel ek olarak Heroic'in flatpak versiyonunda sorunlar var. Benim attigim linkten yuklemeni oneririm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı