Rehber Linux üzerinde Bedrock Minecraft oynamak

SonOyuncu Launcher için bir rehber yapar mısın Java hatası veriyor.
Eki Görüntüle 1168642
Burda 1.8 yapın demiş nasıl olucak?
Ben de desteğe yazmıştım bir sonuç beklemeyin desteğin hiçbir bilgisi yok.
Çözümü Windows bir bilgisayarda SonOyuncu veya CraftRise (ikisinde de bu sorun mevcut) kurup oyunu başlattıktan sonra kapatıp %appdata% kısmında .sonoyuncu veya CraftRise'nin klasörünü -ismini hatırlamıyorum- GNU/Linux dağıtımlarında kendi profilinizin olduğu dizine atmak.

Craftrise çalışmıyor. Fakat SonOyuncu için Java 8 kurarak hallettim fakat hatalar mevcut.

Merhabalar hocam biraz hortlatıyorum ama bir sorum olacak, bu launchere artık güncelleme gelmiyecek diye biliyorum yapımcıların topluluk kısmında sordum geliştirmeyi bırakmışlar yani yeni sürümler gelmiyor.
Bu programın alternatifi var mıdır?

Uzun zamandır GNU/Linux kullanmadığım için bu programı kullanma imkanım olmadı. Şimdi GitHub sayfasına baktım proje durdurulmuş, bildiğim kadarıyla herhangi bir alternatifi yok.

SKlauncher deneyin.

Son düzenleme:
Dolandırıcı bir launcher. Ayrıca Java için ve biz burda korsan değil legal şekilde gösteriyorduk. Premium hesap girince hesabınızı çalıyor arkadaşıma oldu.
@Archley hocam minecraft hile kurulumu rehberi açacağınızı söylediniz. Açtınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…