Rehber Linux üzerinde Bedrock Minecraft oynamak

Waydroid ya da Anbox ile kurarsınız artık, tavsiyem waydroid yönünde.

Hocam eski sistemimde Anbox denemiştim, arayüze girmeden kapanıyordu direk. Stabil olmayan bir program mı yoksa gerekli bileşenlerin yüklenmesi mi gerek?

Hocam eski sistemimde anbox denemiştim, arayüze girmeden kapanıyordu direk. Stabil olmayan bir program mı yoksa gerekli bileşenlerin yüklenmesi mi gerek?
Anbox cok da stabil degil, Waydroid cok daha iyi bir durumda.

Manjaro üzerinde sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim Waydroid'i?
Waydroid de sorunsuz bir yazilim degil, fakat sikintisiz kullanabileceginizi dusunuyorum.

Dikkat etmeniz gereken yerlerden biri kullandiginiz DE'yi Wayland'da acmaniz. Waydroid, Xorg'da calismiyor.

Waydroid de sorunsuz bir yazilim degil, fakat sikintisiz kullanabileceginizi dusunuyorum.

Dikkat etmeniz gereken yerlerden biri kullandiginiz DE'yi Wayland'da acmaniz. Waydroid, Xorg'da calismiyor.

Teşekkürler, şimdi nasıl kurulacağına bakıyorum. Genelde Debian/Ubuntu dağıtımı için tutoriallar var.

Yanlış bilmiyorsam bu launcher artık discontuined, uzun bir süredir commit gelmedi ve sürüm çok eski kaldı.

Rehberi güncellerseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…