Linux Üzerinden Boot Önceliği Ayarlamak

Kadirwasthere

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Student
Merhaba, Windows'un yanına Dual Boot olarak kullanmak için Kali Linux kurdum, Boot ayarlarını EasyBCD programı ile yaparken yanlışlıkla önceliği Linux'un olduğu diske verdim, bilgisayarı tekrar başlattığımda Windows açılmadı doğal olarak. İşletim sistemi seçmek istediğimde ise iki seçenekten ikisi de Debian (Linux) ama seçtiğimde Debian'ı da boot etmiyor. Boot önceliğini Linux üzerinden nasıl Windows'a alabilirim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.
Araçları arasında farklılık var mı ?
Tam bilgim yok uzun süreli olarak kullanmadım.

Sorunumu hala çözemedim, Windows'a hiçbir şekilde geçiş yapamıyorum Boot Manager ekranında kalıyor, işletim sistemi de seçemiyorum Windows seçeneklerde yok :( Yaptığım boot önceliğini tekrar Windows'a vermem gerekiyor, dosyalarda herhangi bir bozukluk veya eksik yok. EasyBCD'nin dosyalarını veya Linux dosyalarını silmek sorunu çözer mi? @THE_MILLER İlgilenirseniz mutlu olurum, Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı