Linux üzerinden Windows ISO yazdırdıktan sonra BIOS ekranında gözükmüyor

Hocam Ventoy'dan yapabilirsiniz. En etkili çözüm bu.
İlk önce Ventoy'un sitesine gidin
Ardından Ventoy'u indirin ve dosyayı masaüstüne çıkartın
Ventoy x64 uygulamasını çalışıtırın
Disk düzeni kısmından GPT seçin
Ventoy'u USB'ye yazdırın.
İşlem bittikten sonra dosya yöneticisinden USB'nin içine İSO dosyasını kopyalayın.
İşlem tamamdır.
Ventoyun Linuxta da olduğunu unutmuşum. Mantıklı bir çözüm.

Ventoyun Linuxta da olduğunu unutmuşum. Mantıklı bir çözüm.
Hocam Ventoy mükemmel bir teknoloji. Rufus'tan bile iyi.
USB'yi hem Kurulum Diski olarak hem de normal depolama aygıtı olarak kullanabiliyorsunuz. Ben içine hem dosyalarımı koyuyorum hemde Ubuntu, Fedora, Windows 11 İSO'su var.

Hocam nasıl yani? Hepsini bir usb'ye mi koyuyor?
Ventoyu USB diske kurduktan sonra Windows ISO'sunu ismi Ventoy olan bölümü içine sürükleyip bırakıyorsun, kopyalama bitince de BIOS ekranından USByi seçip. sonra da ISOnun ismini seçerek normal şekilde kurulum yapıyorsun.

Hocam Ventoy mükemmel bir teknoloji. Rufus'tan bile iyi.
USB'yi hem Kurulum Diski olarak hem de normal depolama aygıtı olarak kullanabiliyorsunuz. Ben içine hem dosyalarımı koyuyorum hemde Ubuntu, Fedora, Windows 11 İSO'su var.
AIOBOOT da çok güzel. Ben biraz dosyalarıyla oynayarak ikisini entegre şekilde kullanıyorum.

Ventoyu USB diske kurduktan sonra Windows ISO'sunu ismi Ventoy olan bölümü içine sürükleyip bırakıyorsun, kopyalama bitince de BIOS ekranından USByi seçip. sonra da ISOnun ismini seçerek normal şekilde kurulum yapıyorsun.

AIOBOOT da çok güzel. Ben biraz dosyalarıyla oynayarak ikisini entegre şekilde kullanıyorum.
Usb'nin içine mi kuruyorsun?

Ventoy'un sitesinden Linux için olanını indirip Ventoy'u diske kur. Dosyaların arasından grafik arayüze sahip olanı da var. Anlamazsan internette videoları da vardır.
Sonra içine ISO'yu at.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı