- Makaleler
- 1
Yok FreeBSD'nin reposu oldukca genis.Bence BSD tam olarak günlük kullanıma uygun değil. Repolarının falan dar olduğunu hatırlıyorum.
Yok FreeBSD'nin reposu oldukca genis.Bence BSD tam olarak günlük kullanıma uygun değil. Repolarının falan dar olduğunu hatırlıyorum.
TR'de olanların çoğu oyun serverleri için kullanıyor. (Özellikle Metin2 için.)
Ben Linux ile BSD'nin birbirine yakın olduğunu duydum.Yok FreeBSD'nin reposu oldukca genis.
Ben Linux ile BSD'nin birbirine yakın olduğunu duydum.
Mesela Linux'ta çalışan programları BSD'de çalıştırabilir miyiz?
Ben BSD'lerden sadece FreeBSD kullandim onun Linux emulasyonu var Linux uygulamalarini calistirabiliyorsun. En son kullandigimda FreeBSD reposunda 28000 civari paket vardi.Ben Linux ile BSD'nin birbirine yakın olduğunu duydum.
Hepsini değil. Linuxa özel kütüphane kullananlar çalışmaz.Ben Linux ile BSD'nin birbirine yakın olduğunu duydum.
28000 yeterli mi yani hocam? Kullanmak nasip olmadığı için pek anlamam.Ben BSD'lerden sadece FreeBSD kullandim onun Linux emulasyonu var Linux uygulamalarini calistirabiliyorsun. En son kullandigimda FreeBSD reposunda 28000 civari paket vardi.
Hepsini değil. Linuxa özel kütüphane kullananlar çalışmaz.
Hepsini değil ama popüler olanların bir çoğu için evet.Ben Linux ile BSD'nin birbirine yakın olduğunu duydum.
O da server için kullanılıyor.Reis örneğin FreeBSD ile Debain karşılaştırıldığında ne gibi farklar söz konusu? OpenBSD server falan için anladığım kadarıyla da FreeBSD ne için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.