Linux vs Windows 10 CS:GO FPS Performansı

Pierry

Hectopat
Makaleler
1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki FPS farkı gerçek midir? Linux'un daha stabil olduğunu duymuştum fakat daha çok performanslı olduğunu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gerçek değil. Çünkü Linux bana göre daha çok iş için. Windows ise her ikisini de yapabiliyor. Ben olsam Windows 10 2004 sürümü (en güncel sürüm şu an bu) kurup bazı hız ayarları yapıp 2X daha fazla performans alırım.

Linux'un daha stabil olduğunu duymuştum fakat daha çok performanslı olduğunu değil.

Linux hem stabil hem de hızlıdır Windows'a göre. Ama Windows'un adı var. Şöyle düşün. Lamborghini'nin reklamları TV'de yok ama en iyi araba markalarından biri. Sen anladın demek istediğimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence öyle değil. Her zaman oyun için ön planda Windows 10 derim geçerim. Linux iş için daha ideal.
GNU/Linux iş için değildir sallamışsın. Ayrıca herhangi bir testte GNU/Linux hem CS:GO hem de Minecraft'ta Windows'tan daha fazla performans veriyor. Ezbere konuşma yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı