Selamlar, Evrim Ağacı TeknoBilim kanalının bu videosunu izledim ve çok beğendim. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Selamlar, Evrim Ağacı TeknoBilim kanalının bu videosunu izledim ve çok beğendim. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Bana kalırsa Windows'un tek avantajı oyun , tak çalıştır ve Adobe gibi Windows'u sadece destekleyen uygulamaların desteği konusunda başarılı olması.Selamlar, Evrim Ağacı TeknoBilim kanalının bu videosunu izledim ve çok beğendim. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Hiç olacağını sanmıyorum.Selamlar, Evrim Ağacı TeknoBilim kanalının bu videosunu izledim ve çok beğendim. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Windowsun köklü bir tarihi var bankamatikler bilgisayarlar ve nerdeyse her cihazda windowsun bir eli var ve yüksek ihtimal geçmeyi düşünseler bile uğraşacaklarını sanmıyorum.Selamlar, Evrim Ağacı TeknoBilim kanalının bu videosunu izledim ve çok beğendim. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.