Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Linux üzerinde Wine ile uğraşmadan canlı derslere girmek istiyorsanız doğru konudasınız. Adım adım sayıyorum: 1. Zoom uygulamasını indirin (Normal Zoom uygulaması repolarda bulunması lazım) 2. Şu kodu kopyalayın : 3. Ders ekranına gidin (EBa içindeki canlı ders menüsüne gidin arkası lacivert...
Selamlar! Bilindiği üzere, EBA canlı ders, sadece Windows üzerinde çalışmakta. Linux ve macOS uygulaması bulundurmamakta. Bu rehberimde sizlere canlı derslere Linux ve macOS işletim sistemlerinden bağlanmayı göstermek istedim. Hazırsanız, başlayalım! Öncelikle Zoom uygulamasını...
Linux üzerinde Wine ile uğraşmadan canlı derslere girmek istiyorsanız doğru konudasınız. Adım adım sayıyorum: 1. Zoom uygulamasını indirin (Normal Zoom uygulaması repolarda bulunması lazım) 2. Şu kodu kopyalayın : 3. Ders ekranına gidin (EBa içindeki canlı ders menüsüne gidin arkası lacivert...
www.technopat.net
Hayır. Canlı Ders uygulaması sadece Windows uyumlu. Ancak Zoom kullanarak girebiliyorsunuz o derslere Linux'da.
Linux kullanıyorsanız EBA üzerinden canlı derse katılabilmek için öncelikle Zoom uygulamasını kurun. EBA canlı ders için Linux ve Mac desteği (Zoom)
Adresindeki kodu kopyalayıp EBA canlı ders sayfasındayken F12 tuşuna basıyorsunuz. Gelen ekrandan Console sekmesine tıklayıp kodu yapıştırın enter tuşuna basın. Hangi derse katılmak istediğinizi soracak onu seçin. Bağlanın.
Fakat artık canlı ders ekranından hemen katıla basınca Zoom'a atıyor diye biliyorum kardeşimden.