3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 17 Mart 2021 #31 Arsenik dedi: VS Code farklı, VS farklı. Sen Code'yi kullanmışsındır. Genişletmek için tıkla... Evet fark kettim.
Arsenik dedi: VS Code farklı, VS farklı. Sen Code'yi kullanmışsındır. Genişletmek için tıkla... Evet fark kettim.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #32 fortBoys dedi: Sakın geçme. İğrenç bir işletim sistemi. Windows en iyisi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı Wikipedia'ya alalım. Tabii, GNU/Linux'u bir kere kullanmamış, insanların aklını bulandıran birisiniz gözümde.
fortBoys dedi: Sakın geçme. İğrenç bir işletim sistemi. Windows en iyisi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşı Wikipedia'ya alalım. Tabii, GNU/Linux'u bir kere kullanmamış, insanların aklını bulandıran birisiniz gözümde.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 17 Mart 2021 #33 Şu Linux'u Dual Boot'dan kaldırma işlemini becerebilsem tekrar kurma isteğim yok değil
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #34 342746 dedi: Şu Linux'u Dual Boot'dan kaldırma işlemini becerebilsem tekrar kurma isteğim yok değil Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara ben size uzaktan bağlanıp öğretiyeyim.
342746 dedi: Şu Linux'u Dual Boot'dan kaldırma işlemini becerebilsem tekrar kurma isteğim yok değil Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara ben size uzaktan bağlanıp öğretiyeyim.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 17 Mart 2021 #35 Ali998 dedi: Hocam bir ara ben size uzaktan bağlanıp öğretiyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığım ISO'da Uzak Masaüstü kapalı hiçbir şekilde bağlanılamaz. Ama bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur
Ali998 dedi: Hocam bir ara ben size uzaktan bağlanıp öğretiyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandığım ISO'da Uzak Masaüstü kapalı hiçbir şekilde bağlanılamaz. Ama bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur
E Ege Akman Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2021 #36 342746 dedi: Şu Linux'u Dual Boot'dan kaldırma işlemini becerebilsem tekrar kurma isteğim yok değil Genişletmek için tıkla... GParted'ın live sürümüyle kolay bir şekilde kaldırılabilir aslında. Ama herhangi bir işletim sistemine boot etmişken silmek biraz zor olur.
342746 dedi: Şu Linux'u Dual Boot'dan kaldırma işlemini becerebilsem tekrar kurma isteğim yok değil Genişletmek için tıkla... GParted'ın live sürümüyle kolay bir şekilde kaldırılabilir aslında. Ama herhangi bir işletim sistemine boot etmişken silmek biraz zor olur.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #37 342746 dedi: Hocam kullandığım ISO'da Uzak Masaüstü kapalı hiçbir şekilde bağlanılamaz. Ama bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur Genişletmek için tıkla... W10'a geçmem lazım ama sistem çok kasıyor.
342746 dedi: Hocam kullandığım ISO'da Uzak Masaüstü kapalı hiçbir şekilde bağlanılamaz. Ama bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur Genişletmek için tıkla... W10'a geçmem lazım ama sistem çok kasıyor.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 17 Mart 2021 #38 fortBoys dedi: Sakın geçme. İğrenç bir işletim sistemi. Windows en iyisi. Genişletmek için tıkla... Eğer Windows için geliştirme yapılıyorsa bu cümle doğrudur. Ancak ne GNU/Linux, ne de Windows iğrenç bir işletim sistemi değildir.
fortBoys dedi: Sakın geçme. İğrenç bir işletim sistemi. Windows en iyisi. Genişletmek için tıkla... Eğer Windows için geliştirme yapılıyorsa bu cümle doğrudur. Ancak ne GNU/Linux, ne de Windows iğrenç bir işletim sistemi değildir.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 17 Mart 2021 #39 Ege Akman dedi: GParted'ın live sürümüyle kolay bir şekilde kaldırılabilir aslında. Ama herhangi bir işletim sistemine boot etmişken silmek biraz zor olur. Genişletmek için tıkla... GParted'i bilmiyorum. Windows'un yanına kurmuştum aslında iyi gidiyordu her şey fakat GRUB'da takıldım. İki tane Windows Boot görünüyordu iyice karışmıştı olaylar Ali998 dedi: W10'a geçmem lazım ama sistem çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu gün bir ISO hazırlayacağım NTLite ile düşük sistemler için. İsterseniz paylaşabilirim. Veya Win 8.1 olmuyor mu?
Ege Akman dedi: GParted'ın live sürümüyle kolay bir şekilde kaldırılabilir aslında. Ama herhangi bir işletim sistemine boot etmişken silmek biraz zor olur. Genişletmek için tıkla... GParted'i bilmiyorum. Windows'un yanına kurmuştum aslında iyi gidiyordu her şey fakat GRUB'da takıldım. İki tane Windows Boot görünüyordu iyice karışmıştı olaylar Ali998 dedi: W10'a geçmem lazım ama sistem çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu gün bir ISO hazırlayacağım NTLite ile düşük sistemler için. İsterseniz paylaşabilirim. Veya Win 8.1 olmuyor mu?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 17 Mart 2021 #40 Windows çöpünden kurtulduğum için mutluyum. Ben de sizin gibi yazılım ile ilgileniyorum. Visual Studio yok ama Visual Studio Code var.
Windows çöpünden kurtulduğum için mutluyum. Ben de sizin gibi yazılım ile ilgileniyorum. Visual Studio yok ama Visual Studio Code var.