- Katılım
- 2 Haziran 2020
- Mesajlar
- 5.470
- Makaleler
- 10
- Çözümler
- 84
Evet fark kettim.VS Code farklı, VS farklı. Sen Code'yi kullanmışsındır.
Evet fark kettim.VS Code farklı, VS farklı. Sen Code'yi kullanmışsındır.
Arkadaşı Wikipedia'ya alalım.Sakın geçme. İğrenç bir işletim sistemi. Windows en iyisi.
Hocam bir ara ben size uzaktan bağlanıp öğretiyeyim.Şu Linux'u Dual Boot'dan kaldırma işlemini becerebilsem tekrar kurma isteğim yok değil![]()
Hocam kullandığım ISO'da Uzak Masaüstü kapalı hiçbir şekilde bağlanılamaz. Ama bir rehber hazırlarsanız çok iyi olurHocam bir ara ben size uzaktan bağlanıp öğretiyeyim.
GParted'ın live sürümüyle kolay bir şekilde kaldırılabilir aslında. Ama herhangi bir işletim sistemine boot etmişken silmek biraz zor olur.Şu Linux'u Dual Boot'dan kaldırma işlemini becerebilsem tekrar kurma isteğim yok değil![]()
W10'a geçmem lazım ama sistem çok kasıyor.Hocam kullandığım ISO'da Uzak Masaüstü kapalı hiçbir şekilde bağlanılamaz. Ama bir rehber hazırlarsanız çok iyi olur![]()
Eğer Windows için geliştirme yapılıyorsa bu cümle doğrudur. Ancak ne GNU/Linux, ne de Windows iğrenç bir işletim sistemi değildir.Sakın geçme. İğrenç bir işletim sistemi. Windows en iyisi.
GParted'i bilmiyorum. Windows'un yanına kurmuştum aslında iyi gidiyordu her şey fakat GRUB'da takıldım. İki tane Windows Boot görünüyordu iyice karışmıştı olaylarGParted'ın live sürümüyle kolay bir şekilde kaldırılabilir aslında. Ama herhangi bir işletim sistemine boot etmişken silmek biraz zor olur.
Hocam bu gün bir ISO hazırlayacağım NTLite ile düşük sistemler için. İsterseniz paylaşabilirim. Veya Win 8.1 olmuyor mu?W10'a geçmem lazım ama sistem çok kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.