Valla uzun bir süre Windows kullandıysanız Linux çok değişik gelebilir. Benim bir tanıdığım Linux kullanıyor, bilgisayara oturduğum an "Bu ne böyle?" dedim. Aşırı değişik geldi.
Hocam siz şimdi Linux mu kullanıyorsunuz Windows mu? Ben Windows daha hızlı açılıyor dedim Benim sistem Windows 10 64 bit açılması 5 saniye falan sürüyor mesela.
Linux kullaniyorum. Linux kat kat hizli aciliyor. Mesaji yanlis okumusum.
Windows'un hizli acilmasinin sebebi fastboot falan diye sacma sapan teknolojileri olmasi. O sacmaliklari kapatinca cok yavasliyor.
Windows login ekranina gelene kadar ben Linux'da masaustune ulasmis oluyorum.
Linux kullaniyorum. Linux kat kat hizli aciliyor. Mesaji yanlis okumusum.
Windows'un hizli acilmasinin sebebi fastboot falan diye sacma sapan teknolojileri olmasi. O sacmaliklari kapatinca cok yavasliyor.
Adam gibi calissa guzel olur tabii. Fastboot yuzunden bios'a giremeyen sayisiz insan var. Hepsi hatalara sebep oluyor ve bilgisayarin omurnden yiyor.
Linux'da boyle sacmaliklar olmamasina ragmen windows'dan daha hizli aciliyor cogu sistemde.
BIOS'dan kendiniz kapatmadiysaniz her bilgisayarda acik geliyor. Hangi distro'da denemistiniz ki?
O ivir zivir teknolojiler acikken bilgisayari kapat tusuna bastiginizda bilgisayar aslinda kapanmiyor hatta
Distroyu, surum gibi dusunun. Linux'un bircok surumu var, hangisini begenirseniz onu kurarsiniz.
2 yil onceki video bu. Degisiklikler vardir muhtemelen. Buradan anlatirim size.
Kullanilmayan bir USB'niz var mi?
BIOS'dan kendiniz kapatmadiysaniz her bilgisayarda acik geliyor. Hangi distro'da denemistiniz ki?
Distroyu, surum gibi dusunun. Linux'un bircok surumu var, hangisini begenirseniz onu kurarsiniz.
2 yil onceki video bu. Degisiklikler vardir muhtemelen. Buradan anlatirim size.
Kullanilmayan bir USB'niz var mi?
Hocam Linux daha hafif denilliyor ama ben bir ara YouTube üzerinde bir video görmüştüm. Adam açılma hızını test ediyor. Windows Linux'a göre 3-4 saniye erken açılıyordu.