Linux'a geçilmeli mi?

Var tabii. Panel'e sag tiklayip duzenleme moduna girin. Ekle gibi bir secenekten istediginiz eklentiyi bulup ekleyin.
Cinnamon'da boyleydi, XFCE'de tam olarak nasildi hatirlamiyorum.

Linux'a geçilebilir. Daha basit ve tarayıcı kullanma odaklı olacaksa Fyde OS veya Chrome OS Flex de öneririm.

2GB Ram olan laptop'um windows'da Chrome bile açamazken Linux ile MC 1.14.4 açtım. Kolay kullanırsınız.
Celeron Tek çekirdek 1.6 GHz sistemimde kullandım. Çatır çatır açıyor her şeyi hala. Nimet valla.

Alışan adama Linux daha güzel gelir bu arada. Windows gözümde amatör ligi gibi duruyor.

Bu WM. Onun gibi olmaz tam olarak ama kullanimlari gosterir.
Merhabalar. Linux Mint iyice yüklenmeye başladı bilgisayara Bu akşam önerdiğiniz mx flux box'u kurmayı düsünüyorum. Doğru bir seçim olur mu?

Bilgisayarın özellikleri şu şekilde fakat tarayıcıda vs dolaşırken kasıyor. Video izlerken donuyor ara ara. Video yüklenmiş gözüküyor fakat oynatırken donuyor işlemciden kaynaklı sanırım. En uygunu ne olur işletim sistemlerinden? Win7 falan mı denesem acaba

Son düzenleme:
Hocam Win7 falan denemeyin, dedigimi deneyin. Destegi bitmis bir isletim sistemi kullanmak mantiksiz.
Xfce agir gelmis olabilir, FluxBox zorlamaz muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…