Linux'a geçiş ve Driver'lar nasıl kurulur?

Waydroid aracılığıyla çalıştırılabiliyor dediğiniz gibi. Ondan dolayı eklemedim. Sanallaştırma ile başka bir OS çalıştırması bence bir sorun teşkil etmiyor ki waydroid diğer emülatörler gibi değil. GPU ve CPU'yu çok başarılı bir şekilde kullanıyor.

Waydroid'in son dönem NVIDIA durumu nasıl?

Waydroid hakkında bu tarz bir şey demedim zaten. Roblox oynamak için; her türlü, kullandığınız Linux dağıtımı dışında herhangi bir işletim sistemini görmek zorundasınız. Gerek Android gerekse Windows. Ayrıca Waydroid kusursuz çalışıyormuş gibi anlatmışsınız.. Performans düşüklüğü, lag, crash, black screen vb. problemlerini görmezden gelemezsin, yaşayan kişi sayısı bi' hayli fazla.
Bir Nvidia kullanıcısı olmama rağmen dediğiniz sorunların hiçbirini Waydroid'de yaşamadım.

Waydroid, NVIDIA ile kasma problemleri yaşatmıyor mu? Yusuf İpek'in videosunda neredeyse kullanılmaz haldeydi, şimdi nasıldır bilmiyorum. Stabil çalışması için ek bir işlem yaptınız mı?
Wayland'den dolayı o hâldeydi. Şu an Wayland'in Nvidia ile uyumluluğu daha iyi özelikle Fedora, Arch tabanlı dağıtımlarda. Ek bir şey yapmadım. Tek yaptığım sürücüyü kurmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı