Linux'a Google Play Store yüklemek Google Bard rehber gösterdi

Kalim_x

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar bar.google.com'a şöyle bir soru sordum ve verdiği cevap bu. Ama flatpak olarak bir Google Play Store yok. Flathub'da bulamadım. Burada ne demek isteniyor?

Dosya Ekleri

• googleplaystorevov.png
    googleplaystorevov.png
    111,5 KB · Görüntüleme: 175
Dostlar bar.google.com'a şöyle bir soru sordum ve verdiği cevap bu. Ama flatpak olarak bir Google Play Store yok. Flathub'da bulamadım. Burada ne demek isteniyor?

Yapay zekaya bu tür konularda güvenmeyin.

Linux üzerinde Google Play Store kullanmak için ya anbox ya da waydroid kullanmalısınız. Şu anda sistemle en uyumlu çalışan ve wsa benzeri bir deneyim sunan waydroid çok daha mantıklı bir tercih olur.

Deneyen oldu mu? Öyle bir paketin olduğundan bile şüpheliyim.

Flathub'da yok paket. Terminalden de denedim, böyle bir paket yok diyor.

Uydurmuş. Ne yaptığınızı biliyorsanız çok yardımcı olabiliyor ama bilmiyorsanız sıkıntı olailiyor.

Bard, spesifik olarak bu yanıtı verince, ben kendisine hiç Flathub'ı sormadan bu yanıtı alınca şaşırdım. Ya bir bildiği var ya da dediğiniz gibi, uydurdu. Sonrasında kendisine "flathub'da böyle bir paket bulamadım" deyince "flathub'dan sonradan silindi" dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flathubda yok paket. Terminalden de denedim, böyle bir paket yok diyor.

Bard, spesifik olarak bu yanıtı verince, ben kendisine hiç flathub ı sormadan bu yanıtı alınca şaşırdım. Ya bir bildiği var ya da dediğiniz gibi, uydurdu. Sonrasında kendisine "flathub'da böyle bir paket bulamadım" deyince "Flathub'dan sonradan silindi" dedi.

Bard yalan söylemesiyle bayağı gündem olmuştu. Hala daha düzeltilmemiş demek ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı