• Selamlar dostlar bugün size nasıl GNU/Linux'da Adobe Photoshop kurabileceğinizi göstereceğim bu şekilde tam performanslı çalıştırabileceksiniz!
1-
Ardından
2-
3-
• Şimdi yapacağımız işlemci klavyemizden 2 tuşuna basıp entere basmak.
• Böyle bir menü gelecek hangi distro veya distro tabanı kullanıyorsanız onun numarasını girin ben Arch'da olduğum için 3 deyip entere basıyorum.
WineHQ stable indirecek şifremizi girerek devam ediyoruz ve gelen yere "E"yazıyoruz.
•Şimdi nereye kurmak istediğimizi soruyor.
• Ben şu anlık "/home/kendiisminiz" olarak devam ediyorum.
•Böyle bir ekran gelebilir yükle diyoruz.
Wine'da bir ekran gelecek oradaki XP yerini Windows 10 yapın.
•English deyip ilerliyoruz. (tabii siz İspanyolca biliyorsanız ;D)
•Bu ekranda only/all diyor istediğinizi seçin ben all seçeceğim.
Kurulum tamamlandı "y" deyip çıkıyoruz kendi açılıyor Search yerinede geliyor zaten.
•Eğer silmek isterseniz.
•LS komutunu girin 2 tane Photoshop klasörleri göreceksiniz (Photoshop ve Photoshop) küçük olana CD./photoshop/ yazıp girelim.
•Make komutunu girip ardından./Photoshop2020 yazın bir menü çıkacak şu şekilde. 5'e basıp unistall deyin.
1-
git clone https://github.com/CSMarckitus/Photoshop.git komutunu terminale girin.Ardından
git clone https://gitlab.com/csmarckitus1/photoshop komutunuda aynı şekilde girin Yaklaşık 2.42 GB indirecek.2-
ls komutunu girin 2 tane Photoshop klasörleri göreceksiniz (Photoshop ve Photoshop) küçük olana cd ./photoshop/ yazıp girelim.3-
make komutunu girip ardından ./Photoshop2020 yazın bir menü çıkacak şu şekilde.• Şimdi yapacağımız işlemci klavyemizden 2 tuşuna basıp entere basmak.
• Böyle bir menü gelecek hangi distro veya distro tabanı kullanıyorsanız onun numarasını girin ben Arch'da olduğum için 3 deyip entere basıyorum.
WineHQ stable indirecek şifremizi girerek devam ediyoruz ve gelen yere "E"yazıyoruz.
•Şimdi nereye kurmak istediğimizi soruyor.
• Ben şu anlık "/home/kendiisminiz" olarak devam ediyorum.
•Böyle bir ekran gelebilir yükle diyoruz.
Wine'da bir ekran gelecek oradaki XP yerini Windows 10 yapın.
•English deyip ilerliyoruz. (tabii siz İspanyolca biliyorsanız ;D)
•Bu ekranda only/all diyor istediğinizi seçin ben all seçeceğim.
Kurulum tamamlandı "y" deyip çıkıyoruz kendi açılıyor Search yerinede geliyor zaten.
•Eğer silmek isterseniz.
•LS komutunu girin 2 tane Photoshop klasörleri göreceksiniz (Photoshop ve Photoshop) küçük olana CD./photoshop/ yazıp girelim.
•Make komutunu girip ardından./Photoshop2020 yazın bir menü çıkacak şu şekilde. 5'e basıp unistall deyin.
Rehbere eklemeyi unutmuşummakeyazdıktan sonravalgrind ./Photoshop2020yazmayı unutmayın.
Son düzenleme: