Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Eylül 2020 #71 Windows'un ismi pencereler ama kapalı
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 2 Eylül 2020 #72 bir2bir3bir4 dedi: Onu kullanıp PUBG Lite açar mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef o çalışmıyor. Ben de o yüzden Windows'a geçmek durumunda kalıyorum bazen. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
bir2bir3bir4 dedi: Onu kullanıp PUBG Lite açar mıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef o çalışmıyor. Ben de o yüzden Windows'a geçmek durumunda kalıyorum bazen.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 2 Eylül 2020 #73 bir2bir3bir4 dedi: Onu kullanıp PUBG Lite açar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lutris ile siyah ekranda kalıyormuş sanırım yani şu anlık açamazsınız fakat gelecekte destek gelebilir. Fakat Dual Boot yapıp PUBG Lite oynamak istediğiniz durumlarda Windows'a geçersiniz ve gündelik işlerde Linux kullanırsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
bir2bir3bir4 dedi: Onu kullanıp PUBG Lite açar mıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lutris ile siyah ekranda kalıyormuş sanırım yani şu anlık açamazsınız fakat gelecekte destek gelebilir. Fakat Dual Boot yapıp PUBG Lite oynamak istediğiniz durumlarda Windows'a geçersiniz ve gündelik işlerde Linux kullanırsınız.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #74 Linux'un en kötü yanı oyunların %60'ı destek vermiyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 2 Eylül 2020 #75 vermillionp2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lutris ile siyah ekranda kalıyormuş sanırım yani şu anlık açamazsınız fakat gelecekte destek gelebilir. Genişletmek için tıkla... Onun olacağını da düşünüyorum. Geçenlerde bir yerlerde okumuştum. Lite'a güncelleme gelmeyecek, destek bitmiş diye.
vermillionp2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Lutris ile siyah ekranda kalıyormuş sanırım yani şu anlık açamazsınız fakat gelecekte destek gelebilir. Genişletmek için tıkla... Onun olacağını da düşünüyorum. Geçenlerde bir yerlerde okumuştum. Lite'a güncelleme gelmeyecek, destek bitmiş diye.
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 2 Eylül 2020 #76 bir2bir3bir4 dedi: Onu kullanıp PUBG Lite açar mıyım? Genişletmek için tıkla... PUBG ve PUBG Lite, BattlEye kernel hile koruma sistemi kullandığı için sadece Windows'ta çalışıyor şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
bir2bir3bir4 dedi: Onu kullanıp PUBG Lite açar mıyım? Genişletmek için tıkla... PUBG ve PUBG Lite, BattlEye kernel hile koruma sistemi kullandığı için sadece Windows'ta çalışıyor şu an.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 2 Eylül 2020 #77 Varona dedi: PUBG ve PUBG Lite BattlEye kernel hile koruma sistemi kullandığı için sadece Windows'ta çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Bir yerde okumuştum Lutris ile LoL şu anlık çalışıyormuş fakat 2021'de kernel gelirse o da çalışmayacak değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
Varona dedi: PUBG ve PUBG Lite BattlEye kernel hile koruma sistemi kullandığı için sadece Windows'ta çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Bir yerde okumuştum Lutris ile LoL şu anlık çalışıyormuş fakat 2021'de kernel gelirse o da çalışmayacak değil mi?
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #78 Varona dedi: PUBG ve PUBG Lite BattlEye kernel hile koruma sistemi kullandığı için sadece Windows'ta çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Aynı hile koruma sistemi yüzünden Valorant'da oynayamıyoruz.
Varona dedi: PUBG ve PUBG Lite BattlEye kernel hile koruma sistemi kullandığı için sadece Windows'ta çalışıyor şu an. Genişletmek için tıkla... Aynı hile koruma sistemi yüzünden Valorant'da oynayamıyoruz.
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 2 Eylül 2020 #79 vermillionp2 dedi: Bir yerde okumuştum Lutris ile LoL şu anlık çalışıyormuş fakat 2021'de kernel gelirse o da çalışmayacak değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, şu an LoL oynayanlar var ama kernel hile koruma sistemine geçilince GNU/Linux desteği gelmediği sürece çalışmayacak.
vermillionp2 dedi: Bir yerde okumuştum Lutris ile LoL şu anlık çalışıyormuş fakat 2021'de kernel gelirse o da çalışmayacak değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, şu an LoL oynayanlar var ama kernel hile koruma sistemine geçilince GNU/Linux desteği gelmediği sürece çalışmayacak.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2020 #80 Bence hiç LOL'e gerek yok çünkü DotA 2 var fakat Smite'ı ararım.