B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #21 DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Ubuntu çok sıkıntılı. Linux Mint daha iyi olacaktır. Benim fare donuyordu bazen. Sen zaten yeni başlıyorsun, alışman için Linux Mint daha iyi olur.
DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Ubuntu çok sıkıntılı. Linux Mint daha iyi olacaktır. Benim fare donuyordu bazen. Sen zaten yeni başlıyorsun, alışman için Linux Mint daha iyi olur.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 27 Nisan 2021 #22 DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Linux Mint'te aslında Ubuntu tabanlı. Ama genelde yeni başlayanlara Mint cinnamon öneriliyor, Windows'a benzediği ve kolay olduğu için.
DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Linux Mint'te aslında Ubuntu tabanlı. Ama genelde yeni başlayanlara Mint cinnamon öneriliyor, Windows'a benzediği ve kolay olduğu için.
Ram_kafasi Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 329 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #23 DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Ben Linux Mint'i tercih ederim ikisinin arasından fakat Ubuntu'da iyidir.
DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Ben Linux Mint'i tercih ederim ikisinin arasından fakat Ubuntu'da iyidir.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #24 runit dedi: Linux Mint'te aslında Ubuntu tabanlı. Ama genelde yeni başlayanlara Mint cinnamon öneriliyor, Windows'a benzediği ve kolay olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ubuntu tabanlı olduğunu biliyorum. Ubuntu kurduğumda fare donuyordu. Linux Mint üzerinde sorunlarım çözüldü.
runit dedi: Linux Mint'te aslında Ubuntu tabanlı. Ama genelde yeni başlayanlara Mint cinnamon öneriliyor, Windows'a benzediği ve kolay olduğu için. Genişletmek için tıkla... Ubuntu tabanlı olduğunu biliyorum. Ubuntu kurduğumda fare donuyordu. Linux Mint üzerinde sorunlarım çözüldü.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Nisan 2021 #25 DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Size Linux Mint çok daha uygun.
DrKronox dedi: Ubuntu mu daha iyi? Yoksa Linux Mint mi? Genişletmek için tıkla... Size Linux Mint çok daha uygun.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 27 Nisan 2021 #26 Sisteminiz nedir?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 27 Nisan 2021 #27 baranegun dedi: Ubuntu kurduğumda fare donuyordu. Genişletmek için tıkla... O zaman genelleme yapman doğru olmaz.
baranegun dedi: Ubuntu kurduğumda fare donuyordu. Genişletmek için tıkla... O zaman genelleme yapman doğru olmaz.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #28 baranegun dedi: Ubuntu tabanlı olduğunu biliyorum. Ubuntu kurduğumda fare donuyordu. Linux Mint üzerinde sorunlarım çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam daha şimdi Linux Mint cinnamon kurdum ve güncelleştirmeler yapılıyor. Technopat'ta ise Ubuntu kullandığım gözüküyor Ben ilk Linux Mint kurduğumda (Xfce) o zaman anlamıştım Ubuntu tabanlı olduğunu.
baranegun dedi: Ubuntu tabanlı olduğunu biliyorum. Ubuntu kurduğumda fare donuyordu. Linux Mint üzerinde sorunlarım çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam daha şimdi Linux Mint cinnamon kurdum ve güncelleştirmeler yapılıyor. Technopat'ta ise Ubuntu kullandığım gözüküyor Ben ilk Linux Mint kurduğumda (Xfce) o zaman anlamıştım Ubuntu tabanlı olduğunu.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Nisan 2021 #29 Keşke yerinde olabilsem de GNU software arşivini baştan keşfedebilsem. Linux'a yeni başladığımda beni en çok oyalayan şey o koskoca software arşiviydi.
Keşke yerinde olabilsem de GNU software arşivini baştan keşfedebilsem. Linux'a yeni başladığımda beni en çok oyalayan şey o koskoca software arşiviydi.
DrKronox Femtopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #30 401916 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... https://adam-ya-adam-geldi-adam.is-inside.me/xCeRJzzn.png
401916 dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... https://adam-ya-adam-geldi-adam.is-inside.me/xCeRJzzn.png