Linux'a yeni geçen biri ne yapmalı?

Merhabalar, ben Linux'a yeni geçmeyi düşünüyorum. Fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Bana Linux hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca Linux'a geçtiğimde yapmam gereken bir şey var mı? @cengover_ekin, @baranegun, @349398
Başlangıç için son kullanıcıya odaklanan dağıtımları seçmen senin yararına olur. NVIDIA marka bir ekran kartın varsa onun ek sürücülerini de kurmanı öneririm.

Merhabalar, ben Linux'a yeni geçmeyi düşünüyorum. Fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Bana Linux hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca Linux'a geçtiğimde yapmam gereken bir şey var mı? @cengover_ekin, @baranegun, @349398

Hocam size önerim (oyun oynamayı madem seviyorsunuz) yeni başlayanlar için uygun olan dağıtımlardan birini (Linux Mint mesela) Windows'un yanına kurmanız. Böylece oyun oynayacağınızda Windows'a geçer normal işlerinizi de Linux'da halledersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı