Başlangıç için son kullanıcıya odaklanan dağıtımları seçmen senin yararına olur. NVIDIA marka bir ekran kartın varsa onun ek sürücülerini de kurmanı öneririm.Merhabalar, ben Linux'a yeni geçmeyi düşünüyorum. Fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Bana Linux hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca Linux'a geçtiğimde yapmam gereken bir şey var mı? @cengover_ekin, @baranegun, @349398
Arkadaşlar ben Kali Linux kurmak istiyorum sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olur. Kali Linux Linux'u öğrenmiş insanlar için daha uygun. Hafif bir işletim sistemiyle başlayın. Arayüzü Windows'a benzeyenler olabilir.Arkadaşlar ben Kali Linux kurmak istiyorum sıkıntı olur mu?
POP OS! kullanıyorum ve çok hafif.Basit ve sade bir Linux'e geçmen gerek. Mint bunun için çok uygun. Kendinizi Mint ile geliştirip diğer dağıtımlara geçersiniz.
Arkadaş DC üzerinden bana soruyor hala.
Merhabalar, ben Linux'a yeni geçmeyi düşünüyorum. Fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Bana Linux hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca Linux'a geçtiğimde yapmam gereken bir şey var mı? @cengover_ekin, @baranegun, @349398
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.