Bence Linux Mint ile başlayabilirsiniz. Sisteminiz uygun.
Bence Linux Mint ile başlayabilirsiniz. Sisteminiz uygun.
Sisteminiz nedir?
Merhabalar, ben Linux'a yeni geçmeyi düşünüyorum. Fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Bana Linux hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca Linux'a geçtiğimde yapmam gereken bir şey var mı? @cengover_ekin, @baranegun, @349398
Dualboot yapın derim, eğer yeni başlıyorsanız.Merhabalar, ben Linux'a yeni geçmeyi düşünüyorum. Fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Bana Linux hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca Linux'a geçtiğimde yapmam gereken bir şey var mı? @cengover_ekin, @baranegun, @349398
Linux'a geçtiğinizde sisteminizi bir kere güncellersiniz ve her şey kullanıma hazır olur. Bundan sonrası sizin isteklerinize bağlı. İsterseniz sağını solunu oynayıp görünümünü değiştirirsiniz. İsterseniz kodlama yaparsınız. Kısaca geçtikten sonra yapmanız gereken özel bir şey yok.Merhabalar, ben Linux'a yeni geçmeyi düşünüyorum. Fakat Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Bana Linux hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca Linux'a geçtiğimde yapmam gereken bir şey var mı? @cengover_ekin, @baranegun, @349398
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.