Linux'da eskiden hızlı çalışan Wi-Fi adaptörü şu an aşırı yavaş

Önceki mesajımdaki bağlantıdan dolayı sonraya bıraktım, önce daha kolay olan işlemi denemek daha mantıklıdır. Bir kaç defa CRDA ile ilgili sinyal gücü sorununa denk gelmiştim.

Bu sürücüde TX power ancak kaynak dosyada değişiklik ile değiştirilebiliyormuş. Bağlantıda kaynak dosyanın nasıl değiştirileceği anlatılıyor, int transmit_power_override = 0; satırını int transmit_power_override = 63; olarak değiştirip sürücü yeniden derlenerek eklenecek.
Bende denk gelmiştim ama maalesef benim wireless adaptörüm regdom değiştirmeye izin vermiyor, kendisi otomatik tahmin edip ayarlıyor. Intel 9560 var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı