Linux'da LoL indirirken "could not load kernel32.dll" hatası

604646

Centipat
Linux Debian 12 kullanıyorum. Lutris kullanarak League of Legends indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum.

Kod:
Start monitoring process.
fsync: up and running.
wine: RLIMIT_NICE is <= 20, unable to use setpriority safely.
wine: could not load kernel32.dll, status c0000135.
Monitored process exited.
Initial process has exited (return code: 13568)
Exit with return code 13568

İnternette çözmeme yardım edebilecek bir şey bulamadım. Bilen varsa yardım edebilirse memnun olurum.

Lutris üzerinde denemedim ama neden Bottles kullanmıyorsunuz? Lutris-GE-LOL çalıştırıcısını ayarlayıp direkt Windows'taki gibi kurabilirsiniz. Oyunun arayüzü biraz hantal çalışır ama oyun içi sorunsuzdur.

Linux Debian 12 kullanıyorum. Lutris kullanarak League of Legends indirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum.

Kod:
Start monitoring process.
fsync: up and running.
wine: RLIMIT_NICE is <= 20, unable to use setpriority safely.
wine: could not load kernel32.dll, status c0000135.
Monitored process exited.
Initial process has exited (return code: 13568)
Exit with return code 13568

İnternette çözmeme yardım edebilecek bir şey bulamadım. Bilen varsa yardım edebilirse memnun olurum.
Prefixi silip yeniden kurmayı deneyebilir misin?

Lutris üzerinde denemedim ama neden Bottles kullanmıyorsunuz? Lutris-GE-LOL çalıştırıcısını ayarlayıp direkt Windows'taki gibi kurabilirsiniz. Oyunun arayüzü biraz hantal çalışır ama oyun içi sorunsuzdur.
Youtubede bulduğum bir tutoriali izleyerek bottlesden oyunu kurdum ama League of legends başlamıyor.

İzlediğim video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video neden bu kadar ıvır zıvırı göstermiş anlamadım. Belki performans anlamında fark ediyordur. Kendi kurulum adımlarımı anlatayım:
1-Bir tane şişe oluşturun.
2-Tercihler-Çalıştırıcılar kısmında kısmında lutris-ge-lol-p8-12'yi indirin.
3-Şişenin içinde ayarlar kısmında çalıştırıcıyı lutris olaral seçin.
4-exe dosyasını kullnarak yükleyin.
5-Kısayol direkt çıkmıyor. Kısayol olarak leagueoflegends.exe'yi seçin.

Bu video neden bu kadar ıvır zıvırı göstermiş anlamadım. Belki performans anlamında fark ediyordur. Kendi kurulum adımlarımı anlatayım:
1-Bir tane şişe oluşturun.
2-Tercihler-Çalıştırıcılar kısmında kısmında lutris-ge-lol-p8-12'yi indirin.
3-Şişenin içinde ayarlar kısmında çalıştırıcıyı lutris olaral seçin.
4-exe dosyasını kullnarak yükleyin.
5-Kısayol direkt çıkmıyor. Kısayol olarak leagueoflegends.exe'yi seçin.
Dediğinizi yaptım ve LoL ü yeniden indirdim riot istemcisi arkada çalışmaya devam ediyor ama LoL başlamıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı