Arkadaşlar manjaro Linux kurdum. Elimde Win10 ISO'su var. Flash var. ISO boyutu 5,3GB FAT32 olarak biçimlendireceğim ama ben yazdıracak uygulamayı bulamadım. Yardım eder mısınız? Rufus dediler ama o da sadece Windows'da oluyormus galiba. Yardım edersenız cok sevinirim. Flashı biçimlendirmeyi bile bulamadım.
Yanlış hatırlamıyorsam "unetbootin" ile linuxtan windows 10 isosu yazdırılabiiliyor. Eğer olmazsa belirtin, sanal makine üzerinden bir kaç deneme yaparım.
Arkadaşlar manjaro Linux kurdum. Elimde Win10 ISO'su var. Flash var. ISO boyutu 5,3GB FAT32 olarak biçimlendireceğim ama ben yazdıracak uygulamayı bulamadım. Yardım eder mısınız? Rufus dediler ama o da sadece Windows'da oluyormus galiba. Yardım edersenız cok sevinirim. Flashı biçimlendirmeyi bile bulamadım.
Ubuntu'dan W10'a geçmeye çalışıyorum format ile ve bunu USB ile yapmaya çalışıyorum. Rufus indirdim ve Q4wine yoluyla Rufus'u çalıştırabildim ama Rufus'ta flash disk gözükmüyor.
www.technopat.net
Başlamadan önce eğer yüklü değilse ntfs-3g paketini ve gparted programını yükleyin.