Linux'dan Windows10'a nasıl geçilir?

Meethank

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
SMM
Arkadaşlar manjaro Linux kurdum. Elimde Win10 ISO'su var. Flash var. ISO boyutu 5,3GB FAT32 olarak biçimlendireceğim ama ben yazdıracak uygulamayı bulamadım. Yardım eder mısınız? Rufus dediler ama o da sadece Windows'da oluyormus galiba. Yardım edersenız cok sevinirim. Flashı biçimlendirmeyi bile bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam "unetbootin" ile linuxtan windows 10 isosu yazdırılabiiliyor. Eğer olmazsa belirtin, sanal makine üzerinden bir kaç deneme yaparım.

AUR deposu açıksa woeusb programını kullanabilirsiniz. (Pamac varmış AUR GUI olarak)

Arkadaşlar manjaro Linux kurdum. Elimde Win10 ISO'su var. Flash var. ISO boyutu 5,3GB FAT32 olarak biçimlendireceğim ama ben yazdıracak uygulamayı bulamadım. Yardım eder mısınız? Rufus dediler ama o da sadece Windows'da oluyormus galiba. Yardım edersenız cok sevinirim. Flashı biçimlendirmeyi bile bulamadım.

Dağıtımın içinden gelen disc yazdırma aracını kullanabilirsiniz.

Herhangi 3. parti program yüklemeden burada anlattığım şekilde yapın (9. mesaj):
Başlamadan önce eğer yüklü değilse ntfs-3g paketini ve gparted programını yükleyin.
Kod:
sudo pacman -S ntfs-3g gparted

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı