F feariss Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Ben Linux Mint Cinnamon kurmuştum ve bilgisayarda kasma yaşanmıştı. Ben de Windows 10'a geri dönmeye çalışıyordum. Vento'yu sitesinden indirdim ama terminalden ve normal kurulum olarak çalıştıramıyorum. Yüklemem gereken dosya uygulaması var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Ben Linux Mint Cinnamon kurmuştum ve bilgisayarda kasma yaşanmıştı. Ben de Windows 10'a geri dönmeye çalışıyordum. Vento'yu sitesinden indirdim ama terminalden ve normal kurulum olarak çalıştıramıyorum. Yüklemem gereken dosya uygulaması var mıdır?
KS KS F feariss Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #11 682652 dedi: Şu an Linux’ta mısınız ve harici bir bilgisayarınız var mı? (içinde Windows yüklü harici bir bilgisayar.) Genişletmek için tıkla... Şuan linuxtayım . Harici bilgisayarım yok Artı 0 Eksi
682652 dedi: Şu an Linux’ta mısınız ve harici bir bilgisayarınız var mı? (içinde Windows yüklü harici bir bilgisayar.) Genişletmek için tıkla... Şuan linuxtayım . Harici bilgisayarım yok
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 23 Temmuz 2023 #12 feariss dedi: Şuan linuxtayım . Harici bilgisayarım yok Genişletmek için tıkla... Yazdırdığınız USB boot etmiyor mu? Artı 0 Eksi
feariss dedi: Şuan linuxtayım . Harici bilgisayarım yok Genişletmek için tıkla... Yazdırdığınız USB boot etmiyor mu?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.020 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #13 turko35408 dedi: Neden? Eskiden Ventoy mu vardı? Genişletmek için tıkla... Ventoy yeni mi eski mi bilmem ama Ventoy oldukça iyi çalışan bir Bootable USB Prepairing alternatifi. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Neden? Eskiden Ventoy mu vardı? Genişletmek için tıkla... Ventoy yeni mi eski mi bilmem ama Ventoy oldukça iyi çalışan bir Bootable USB Prepairing alternatifi.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.094 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #14 erengore dedi: Bekle bir dakika. @Rona Ventoy niye böyle yapıyor bu arkadaşta? Aslında değil. Rufus o kadar da iyi değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam ben de. Root olarak çalıştırmadığından olabilir. Ventoy'un klasörüne gidip sağ tıklayıp root olarak klasörü açın. Ardından Ventoy GUI X86_64 gibi bir dosya olacak ona çift tıklayacaksınız. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Bekle bir dakika. @Rona Ventoy niye böyle yapıyor bu arkadaşta? Aslında değil. Rufus o kadar da iyi değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam ben de. Root olarak çalıştırmadığından olabilir. Ventoy'un klasörüne gidip sağ tıklayıp root olarak klasörü açın. Ardından Ventoy GUI X86_64 gibi bir dosya olacak ona çift tıklayacaksınız.
KS KS F feariss Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #15 Rona dedi: Anlamadım hocam ben de. Root olarak çalıştırmadığından olabilir. Ventoy'un klasörüne gidip sağ tıklayıp root olarak klasörü açın. Ardından Ventoy GUI X86_64 gibi bir dosya olacak ona çift tıklayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bende root olarak açma seçeneği yok hocam. feariss dedi: Bende root olarak açma seçeneği yok hocam. Genişletmek için tıkla... Eklenti kurmam gerekiyormu Artı 0 Eksi
Rona dedi: Anlamadım hocam ben de. Root olarak çalıştırmadığından olabilir. Ventoy'un klasörüne gidip sağ tıklayıp root olarak klasörü açın. Ardından Ventoy GUI X86_64 gibi bir dosya olacak ona çift tıklayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bende root olarak açma seçeneği yok hocam. feariss dedi: Bende root olarak açma seçeneği yok hocam. Genişletmek için tıkla... Eklenti kurmam gerekiyormu
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.094 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #16 feariss dedi: Bende root olarak açma seçeneği yok hocam. Eklenti kurmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Nemo da direkt klasörde boş bir yere sağ tıklayınca gözüküyor olması lazım. Artı 0 Eksi
feariss dedi: Bende root olarak açma seçeneği yok hocam. Eklenti kurmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Nemo da direkt klasörde boş bir yere sağ tıklayınca gözüküyor olması lazım.
KS KS F feariss Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #17 Rona dedi: Nasıl ya? Nemo da direkt klasörde boş bir yere sağ tıklayınca gözüküyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bende böyle oluyor Dosya Ekleri IMG_20230723_204130.jpg 97,9 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Rona dedi: Nasıl ya? Nemo da direkt klasörde boş bir yere sağ tıklayınca gözüküyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bende böyle oluyor
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.094 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #18 feariss dedi: Bende böyle oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam klasörde boş bir noktaya sağ tıklayacaksınız. Artı 0 Eksi
feariss dedi: Bende böyle oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam klasörde boş bir noktaya sağ tıklayacaksınız.
KS KS F feariss Femtopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #19 Rona dedi: Hocam klasörde boş bir noktaya sağ tıklayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam farklı birşey gelmiyor. Aynı yazılar değişen birşey yok. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Hocam klasörde boş bir noktaya sağ tıklayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yok hocam farklı birşey gelmiyor. Aynı yazılar değişen birşey yok.
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.094 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #20 feariss dedi: Yok hocam farklı bir şey gelmiyor. Aynı yazılar değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu yok mu hocam? Rona dedi: Bu yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... O zaman terminali açıp sudo nemo yazarak Nemo'yu açacaksınız. Artı 0 Eksi
feariss dedi: Yok hocam farklı bir şey gelmiyor. Aynı yazılar değişen bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu yok mu hocam? Rona dedi: Bu yok mu hocam? Genişletmek için tıkla... O zaman terminali açıp sudo nemo yazarak Nemo'yu açacaksınız.