Linux'de Valorant var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğim kadarıyla macos'da bile yok. Linux'a geleceğini düşünmüyorum.

Selam,
Ben Linux kullanan bir kullanıcıyım özümde, fakat bu aralar oynamakta oldugum Valorant adlı oyun sebebiyle, Windows'a geçiş yaptım. Ama ben Linux kullanmak istiyor ve seviyorum. Valorant Linux'e gelir mı sizce?
Muhtemelen gelmeyecek, gelse bile çok uzun süreler alır çünkü Linux'a portlanması hiç de kolay olmayacaktır. Kaldı ki, gelse bile Linux tarafında çok oyuncusunun olacağını sanmıyorum, gereksiz bir atılım olur yani.

Wine kullanmayı deneyebilirsin ama vanguard sıkıntı çıkarabilir.

Muhtemelen gelmeyecek, gelse bile çok uzun süreler alır çünkü Linux'a portlanması hiç de kolay olmayacaktır. Kaldı ki, gelse bile Linux tarafında çok oyuncusunun olacağını sanmıyorum, gereksiz bir atılım olur yani.
Minecraft gibi bir oyun varsa Linux'ta ben kesinlikle geleceğini düşünüyorum.
En azından Linux sürümü çıkmasa bile Valorant'ı ProtonDB ile uyumlu hale getirirler.

En azından Linux sürümü çıkmasa bile Valorant'ı ProtonDB ile uyumlu hale getirirler.

Hocam yanlış anlamayında Minecraft ile Valorantı ne yönden yakın buldunuz birbirlerine.

Geleceğini sanmıyorum. Gelse bile linux kullanıcı sayısı az olduğu için pek bir kâr durumları olmaz.

Çok fazla oynanan bir oyun olduğu icin söyledim. Valorant şuan halihazırda en çok oynanan oyunlardan. Ki Minecraft'ta öyle.
Valorant hala benim için beta sürümünde, oyunda her gün bir bug çıkıyor, her anlamda geliştirilme aşamasında olan bir oyunun yakın bir zamanda linux'a geleceğini hiç sanmıyorum.

En azından Linux sürümü çıkmasa bile Valorant'ı protondb ile uyumlu hale getirirler.

Minecraft zaten Java kullanıyor, adamların portlamasına gerek yok. Bak mesela Bedrock Edition'a, Linux versiyonu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı