Linux'de Valorant var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki oynayamasın bu ne bicim soru Valorant sitesine gir sistem gerkesimine bak oradan bile cıkıyor 😅
 
Valorant oynayamazsın, çünkü işletim sistemin desteklemiyor.
 
Vanguard kernel düzey anti-cheat olmasından ötürü oyun açılırsa ban yeme riski var aslında temel mantıkta da oyun Vanguard'sız açılıyor mu açılmıyor mu bir bilgim yok zira daha önce oynamadım :)

Bu da oyunun Ubuntu'da yalnızca sanal makineden oynayabileceği anlamına gelir. Ben olsam Windows'u direkt olarak seçip oynardım.

Olayın antihilenin ne düzeyde olduğu ile pek alakası yok. Linux üzerinden oynamanın tek yolu olarak Sanallaştırma/Hypervisor kullanıldığı için asıl OS'den emülatör hafızasına erişim yapılabilir ve antihile bunu tespit edemez, o yüzden emülatörler ve sanal makineler engelli ve @Mor Koşucu yazdığı gibi bu tarz ortamlardan girilmeye çalışıldığında ban atılıyor.
 
Bu da oyunun Ubuntu'da yalnızca sanal makineden oynayabileceği anlamına gelir.

Valorant sanal makinede olduğunu anladığında da açılmayı reddediyor.
Yani sanal makinede de oynanamıyor.

Bir ara Hyper-V ile oynanabiliyordu ama onu da engellemeyi başardılar.
 
Selam,
Ben Linux kullanan bir kullanıcıyım özümde, fakat bu aralar oynamakta oldugum Valorant adlı oyun sebebiyle, Windows'a geçiş yaptım. Ama ben Linux kullanmak istiyor ve seviyorum. Valorant Linux'e gelir mı sizce?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı