Linux'de Valorant var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Dolaroldu8tl Steam'den hali hazırda desteklenirken lutris kurup performans düşürmeyin.

@Dolaroldu8tl Steam'den hali hazırda desteklenirken lutris kurup performans düşürmeyin.
Tamam.

Neden düşsün ki performans? Lutris sadece wine ile çalışmıyor ki steam play ile çalışan oyunlara da aynı desteği veriyor, belirli ayarları sistemine göre ayarlayıp en optimize şekilde oynamanı sağlıyor.

Neden düşsün ki performans? Lutris sadece Wine ile çalışmıyor ki Steam play ile çalışan oyunlara da aynı desteği veriyor, belirli ayarları sistemine göre ayarlayıp en optimize şekilde oynamanı sağlıyor.

Dostum halihazırda Steam tarafından Linux için yazılmış ve optimize bir oyun mu yoksa tersine mühendislik ile Windows'u taklit eden bir yazılım mı iyi performans verir? Wine'ı yazılımın alternatifi veya Linux desteklisi olmadıkça önermiyorum.

Dostum halihazırda Steam tarafından Linux için yazılmış ve optimize bir oyun mu yoksa tersine mühendislik ile Windows'u taklit eden bir yazılım mı iyi performans verir? Wine'ı yazılımın alternatifi veya Linux desteklisi olmadıkça önermiyorum.
Yanlış bilgi vermeyin. Lutris sadece wine ile çalıştırmaz Steam Play ile de çalıştırır. Lutris'in yaptığı oyunu daha optimize olarak çalıştırmak.
Kanıt: Steam runner'ı da mevcut.
1605900241280.png

Yanlış bilgi vermeyin. Lutris sadece wine ile çalıştırmaz Steam Play ile de çalıştırır. Lutris'in yaptığı oyunu daha optimize olarak çalıştırmak.
İşte ben de ondan bahsediyorum daha optimize çalıştırmak. Steam de CS:GO'yu Linux'a optimize ederek destek sunuyor neden bu desteği kullanmayalım?

İşte ben de ondan bahsediyorum daha optimize çalıştırmak. Steam de CS:GO'yu Linux'a optimize ederek destek sunuyor neden bu desteği kullanmayalım?
O desteği kullanıyorsun zaten bir farkı yok. Native olarak çalışıyor oyun Lutris sadece birkaç ince ayar yapıyor, başlatma seçeneklerinden istediğin ayarları seçerek ona göre başlatabiliyorsun. Lutris sadece uyumlu olmayan oyunlar için değil native oyunlar için de geliştirilmiş bir Launcher.
Yukarıda attığım görüntüdeki gibi Steam'in runner'ını kullanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı