Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 9 Ağustos 2020 #11 realmoonlight dedi: Android ne alaka yani? Genişletmek için tıkla... Kullanışlılık olarak örnek verdim.
realmoonlight dedi: Android ne alaka yani? Genişletmek için tıkla... Kullanışlılık olarak örnek verdim.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 9 Ağustos 2020 #12 HABAR dedi: Zaten güzelliği de deneyebilmek, önce Live USB olarak deneyin bence, hoşunuza giderse kurulum da yaparsınız? Hangi dağıtımı kullanmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... AçıkçasI Linux dağıtımlarıyla alakalı pek bir bilgim yok açıklarsanız sevinirim.
HABAR dedi: Zaten güzelliği de deneyebilmek, önce Live USB olarak deneyin bence, hoşunuza giderse kurulum da yaparsınız? Hangi dağıtımı kullanmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... AçıkçasI Linux dağıtımlarıyla alakalı pek bir bilgim yok açıklarsanız sevinirim.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #13 Kerem00 dedi: Çoğu render programı GNU/Linux'ta Genişletmek için tıkla... Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün Linux dağıtımı kullanmama sebebidir. realmoonlight dedi: Açıkçası Linux dağıtımlarıyla alakalı pek bir bilgim yok açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Beklentiniz nedir?
Kerem00 dedi: Çoğu render programı GNU/Linux'ta Genişletmek için tıkla... Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün Linux dağıtımı kullanmama sebebidir. realmoonlight dedi: Açıkçası Linux dağıtımlarıyla alakalı pek bir bilgim yok açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Beklentiniz nedir?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 9 Ağustos 2020 #14 HABAR dedi: Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün GNU/Linux dağıtımı kullanmama sebebidir. Genişletmek için tıkla... Eğer böyle düşünüyorsan baştan yanlış düşünüyorsun. Alanında uzman olan çoğu kişi GNU/Linux'taki GIMP, Krita veya Blender, DaVinci Resolve, Kdenlive gibi yazılımları kullanıyor.
HABAR dedi: Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün GNU/Linux dağıtımı kullanmama sebebidir. Genişletmek için tıkla... Eğer böyle düşünüyorsan baştan yanlış düşünüyorsun. Alanında uzman olan çoğu kişi GNU/Linux'taki GIMP, Krita veya Blender, DaVinci Resolve, Kdenlive gibi yazılımları kullanıyor.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 9 Ağustos 2020 #15 @Kerem00 Haklısın, ben hiç kullanmadığım için bir bilgim yok, sadece kendi fikrimi söyledim.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 9 Ağustos 2020 #16 HABAR dedi: Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün Linux dağıtımı kullanmama sebebidir. Beklentiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ders, bankacılık, forumlar, yt, Twitch tarzı şeyler kullanmak için istiyorum.
HABAR dedi: Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün Linux dağıtımı kullanmama sebebidir. Beklentiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ders, bankacılık, forumlar, yt, Twitch tarzı şeyler kullanmak için istiyorum.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 9 Ağustos 2020 #17 Perceival dedi: @Linux Oyunda Hayır, hiç denemedim ama gözüme bi' hoş geldi. Genişletmek için tıkla... Önyargı yapmayıp lütfen kullanın. Alışınca Windows'dan bile kolay. İçine Torrent yöneticisi, video oynatıcısı, müzik oynatıcısı, uygulama mağazası ve daha çok fazlası var. Hem de hackerların kesinlikle ilk hedefi değil çünkü insanların %95'inden fazlası Windows kullanıyor. Hem de tam bir eski sistem dostu. Hatta SSD olan sistemle Linux kullanınca açılma ekranı gözükmüyor.
Perceival dedi: @Linux Oyunda Hayır, hiç denemedim ama gözüme bi' hoş geldi. Genişletmek için tıkla... Önyargı yapmayıp lütfen kullanın. Alışınca Windows'dan bile kolay. İçine Torrent yöneticisi, video oynatıcısı, müzik oynatıcısı, uygulama mağazası ve daha çok fazlası var. Hem de hackerların kesinlikle ilk hedefi değil çünkü insanların %95'inden fazlası Windows kullanıyor. Hem de tam bir eski sistem dostu. Hatta SSD olan sistemle Linux kullanınca açılma ekranı gözükmüyor.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #18 realmoonlight dedi: Ders, bankacılık, forumlar, yt, Twitch tarzı şeyler kullanmak için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu kast etmemiştim, mesela hafif bir dağıtım olmasını mı yoksa şık görünmesini mi, bir arada olmasını mı gibi.
realmoonlight dedi: Ders, bankacılık, forumlar, yt, Twitch tarzı şeyler kullanmak için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu kast etmemiştim, mesela hafif bir dağıtım olmasını mı yoksa şık görünmesini mi, bir arada olmasını mı gibi.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 9 Ağustos 2020 #19 HABAR dedi: Onu kast etmemiştim, mesela hafif bir dağıtım olmasını mı yoksa şık görünmesini mi, bir arada olmasını mı gibi. Genişletmek için tıkla... Şık ve hafif bende içmeden sarhoş olabiliyorum bazen kusra bakmayın .
HABAR dedi: Onu kast etmemiştim, mesela hafif bir dağıtım olmasını mı yoksa şık görünmesini mi, bir arada olmasını mı gibi. Genişletmek için tıkla... Şık ve hafif bende içmeden sarhoş olabiliyorum bazen kusra bakmayın .
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 9 Ağustos 2020 #20 Linux Oyunda dedi: Hatta SSD olan sistemle Linux kullanınca açılma ekranı gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten boot süresi her türlü Windows'tan daha kısa.
Linux Oyunda dedi: Hatta SSD olan sistemle Linux kullanınca açılma ekranı gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Zaten boot süresi her türlü Windows'tan daha kısa.