Kullanışlılık olarak örnek verdim.Android ne alaka yani?
Kullanışlılık olarak örnek verdim.Android ne alaka yani?
Zaten güzelliği de deneyebilmek, önce Live USB olarak deneyin bence, hoşunuza giderse kurulum da yaparsınız?
Hangi dağıtımı kullanmayı düşünüyorsunuz?
Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün Linux dağıtımı kullanmama sebebidir.Çoğu render programı GNU/Linux'ta
Beklentiniz nedir?Açıkçası Linux dağıtımlarıyla alakalı pek bir bilgim yok açıklarsanız sevinirim.
Eğer böyle düşünüyorsan baştan yanlış düşünüyorsun. Alanında uzman olan çoğu kişi GNU/Linux'taki GIMP, Krita veya Blender, DaVinci Resolve, Kdenlive gibi yazılımları kullanıyor.Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün GNU/Linux dağıtımı kullanmama sebebidir.
Ama Adobe programlarını kullanamazsınız. Bu belki de çoğu video editörünün Linux dağıtımı kullanmama sebebidir.
Beklentiniz nedir?
Önyargı yapmayıp lütfen kullanın.@Linux Oyunda Hayır, hiç denemedim ama gözüme bi' hoş geldi.
Onu kast etmemiştim, mesela hafif bir dağıtım olmasını mı yoksa şık görünmesini mi, bir arada olmasını mı gibi.Ders, bankacılık, forumlar, yt, Twitch tarzı şeyler kullanmak için istiyorum.
Onu kast etmemiştim, mesela hafif bir dağıtım olmasını mı yoksa şık görünmesini mi, bir arada olmasını mı gibi.![]()
Zaten boot süresi her türlü Windows'tan daha kısa.Hatta SSD olan sistemle Linux kullanınca açılma ekranı gözükmüyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.