Hata falan vermediyse sorun olmamasi gerekiyor.Hocam ne ben nede siz uğraşın ben dosyayı küçülteyim uploadlayım siteye USB'den kurulum yaparız.
Hocam bunu yaptım ama USB'nin içi boş gözüküyor benlik bir hatamı?
Hata falan vermediyse sorun olmamasi gerekiyor.Hocam ne ben nede siz uğraşın ben dosyayı küçülteyim uploadlayım siteye USB'den kurulum yaparız.
Boş değilmiş pardon yanlış dizine bakıyormuşum bu şekilde boot menüye girdiğimde birşey yapamadım sanırsam benim cahilliğimden kaynaklı.Hocam ne ben nede siz uğraşın ben dosyayı küçülteyim uploadlayım siteye USB'den kurulum yaparız.
Boot menude Usb gozukmuyor mu?Boş değilmiş pardon yanlış dizine bakıyormuşum bu şekilde boot menüye girdiğimde birşey yapamadım sanırsam benim cahilliğimden kaynaklı.
Eki Görüntüle 1687996
Hocam USB tam olarak ne tarafta oluyor?Boot menude Usb gozukmuyor mu?
Bu şekilde resimde ekleyim.Hocam USB tam olarak ne tarafta oluyor?
Fotoğraf ekleyeyim boot menüden.
@363652 hocam sizce Kaliye geçmek mantıklımı doğru mu yapıyorum? aklımı Arch ve Fedorada çeldi arada kaldım.
@363652 Hocam buranın başına USB getircekmişiz sanırsam fakat olmadı öylede.
![]()
@363652 Hocam attığım resimdeki Boot Priority kısmını başka bir seçenekte daha gördüm oradada üst kısma çektim USB'yi fakat tekrar olmadı.
@363652 hocam sanırsam buldum sorunu USB'yi FAT32 olarak biçimlendirmem lazımmış sanırsam ama Gparted'de biçimlendire tıklayamıyorum nasıl yapabilirim?
Önce yeni'ye tıklayın (veya sol üstteki gparted yazısının altındaki işarete) sonra FAT32'yi seçin.Hocam USB tam olarak ne tarafta oluyor?
Fotoğraf ekleyeyim boot menüden.
@363652 hocam sizce Kaliye geçmek mantıklımı doğru mu yapıyorum? aklımı Arch ve Fedorada çeldi arada kaldım.
@363652 Hocam buranın başına USB getircekmişiz sanırsam fakat olmadı öylede.
Eki Görüntüle 1689486
@363652 Hocam attığım resimdeki Boot Priority kısmını başka bir seçenekte daha gördüm oradada üst kısma çektim USB'yi fakat tekrar olmadı.
@363652 hocam sanırsam buldum sorunu USB'yi FAT32 olarak biçimlendirmem lazımmış sanırsam ama Gparted'de biçimlendire tıklayamıyorum nasıl yapabilirim?
Bu şekilde resimde ekleyim.
Eki Görüntüle 1690468
Böyle oluyor.Önce yeni'ye tıklayın (veya sol üstteki gparted yazısının altındaki işarete) sonra FAT32'yi seçin.
Yukarıdaki aygıt menüsünden bölümleme tablosu oluştur'a basın.Böyle oluyor.
Eki Görüntüle 1690821
Tamamdır oldu.Yukarıdaki aygıt menüsünden bölümleme tablosu oluştur'a basın.
Ventoy'u kurdunuz mu?Tamamdır oldu.
@363652 Hocam USB taktığımda USB dosya yöneticisinde gözükmüyor nasıl çözebilirim? İçine iso dosyasını aktarmam lazım ventoy ile içine yazdırıcağım.
Evet.Ventoy'u kurdunuz mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.