wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 12 Perşembe 16:33 #31 freedomx dedi: Bir şey soracağım mesela başka birisi PC'yi kullanmak istese kullanamayacak çünkü Hyprland çok karışık. Genişletmek için tıkla... Yani ne yapacağına bağlı tarayıcıya filan girmek için Win+b yapacak mesela ha kendi başına yapamaz ama yanında ben varsam sorun olmaz. Zaten tek yaşadığımdan ben evde değilken PC kapalı oluyor.
freedomx dedi: Bir şey soracağım mesela başka birisi PC'yi kullanmak istese kullanamayacak çünkü Hyprland çok karışık. Genişletmek için tıkla... Yani ne yapacağına bağlı tarayıcıya filan girmek için Win+b yapacak mesela ha kendi başına yapamaz ama yanında ben varsam sorun olmaz. Zaten tek yaşadığımdan ben evde değilken PC kapalı oluyor.
MakaveliThe90s Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 1.096 Çözümler 6 Perşembe 22:51 #32 KDE ile başlamıştım ve inanılmaz rahat hissettiriyordu. Şıklarda Hyprland olmadığı için ilk göz ağrım KDE'ye bastım oyu!
KDE ile başlamıştım ve inanılmaz rahat hissettiriyordu. Şıklarda Hyprland olmadığı için ilk göz ağrım KDE'ye bastım oyu!
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:28 #33 i3wm + Arch Linux.