Linux'ta nasıl CS:GO yüklenir?

Linux Mint kurarak gayet başarılı bir şekilde CS:GO oynattı ama beklediğim FPS değerlerini alamadım hatta 40 FPS daha kaybettim. Kurarken Dual boot sorunları yaşadım, sorunu düzelteyim derken Windows boot Manager'ı sildim 😁 tekrardan eski haline getirmem, araştırmam yaklaşık 6 saati buldu sonunda her şey eskisi gibi :) sonuç olarak Linux deneyimim berbattı 😅

Linux Mint kurarak gayet başarılı bir şekilde CS:GO oynattı ama beklediğim FPS değerlerini alamadım hatta 40 FPS daha kaybettim. Kurarken Dual boot sorunları yaşadım, sorunu düzelteyim derken Windows boot Manager'ı sildim 😁 tekrardan eski haline getirmem, araştırmam yaklaşık 6 saati buldu sonunda her şey eskisi gibi :) sonuç olarak Linux deneyimim berbattı 😅
NVIDIA ekran kartı mı kullanıyorsun?

Hem Windows 10 hem de Linux kurup CS:GO oynamak istiyorum. YouTube'da benchmark testini izledim. Yaklaşık Linux 70-80 FPS fazla veriyor.
Linux hakkında hiçbir bilgim yok. Hem Windows 10 hem de Linux nasıl kurabilirim?
Sadece CS:GO oynamak için. Kim daha fazla FPS istemez ki? 😄
Bunun nedeni CSGOnun CPU bazlı çalışan bir oyun olması ve linux Cpu optimizasyonunda Windows'un önünde.

Daha az FPS almanın sebebi büyük ihtimal NVIDIA'nın kapalı kaynak sürücülerini kurmaman veyahut Intel kartı kullanmandır.

430 sürümünü kurmuştum sadece en üstdeki seçeneği kurabiliyordum açık kaynak olanı indirmiyordu

mintdrivers.png

En üstdeki gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı