Linux'ta oyun nasıl indirilir?

Ahmet12421

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben Win XP ile Q4OS denen Linux dağıtımını ortak hard diskte kullanmak istiyorum. İlk sorum bu mümkün mü?

2. olarak Linux'te Minecraft oynadığımda FPS artışı olur mu?

3. olarak Q4OS dağıtımına Minecraft Launcher nasıl indirilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci sorunuz için evet cevabini veriyorum fakat tam emin değilim Q4OS için pek bir fikrim yok fakat birçok Linux dağıtımı Windows'un yanına Linux kurmayı mümkün kılıyor(Dual boot)
İkinci sorunuz için de kendi tecrübemden cevap vereyim evet ben Windows'tan Linux'a geçtiğimde ciddi FPS farkı yaşadım.

Orijinal Launcher zaten Minecraft'in sitesinden iniyor diye biliyorum.

1. Sistem özelliklerini bilmeden belli bir cevap veremeyiz.
2. Evet, bende 3 kat FPS artışı var.
3. Flathub'dan Legacy Launcher kullanabilirsin. Orjinal Minecraft hesaplarını destekliyor.

Merhaba arkadaşlar ben Win XP ile Q4OS denen Linux dağıtımını ortak hard diskte kullanmak istiyorum. İlk sorum bu mümkün mü?

Windows XP kullanan antik insanlardansınız demek. Hocam sisteminizin durumu kötüyse Linux Mint Xfce indirip oyun oynayabilirsiniz. Q4OS de ilk kez duyuyorum ayrıca. Minecraft Linux'ta kendisi destekli olduğundan sorun yok. Diğer oyunlar için de kesin bir şey söyleyemem.

LabyMod iyidir. FPS artışı olur dualboot olarak kurabilirsin.

Sistemin nedir?

Q4OS önermem. Onun yerine Mint, Nobara gibi dağıtımlar daha iyi olabilir. Minecraft Launcher yükleyebilirsiniz. Orijinal oynuyorsanız tabii.

Düzenleme: Q4OS ile Qubes OS'i karıştırmışım kusura bakmayın. Kullanabilirsiniz Q4OS'i.

Cevağlarınız için teşekkürler Windows'ta kalmaya karar verdim kullanacağım ekran kartı işlemcimle darboğaz yapıyor ekran kartı HD3450 işlrmci pent 4 2GHz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı