Rehber Linux'ta Roblox nasıl oynanır?

Benim için açtınız sanırım konuyu. Bugün deneyeceğim, Roblox çalışmazsa bozuşuruz hocam Keymapper işi sıkıntı yalnızca.

Waydroid script çok sıkıntılı haberiniz olsun. Ne yaptım ettim libndk'yi yükleyemedim. Yüklendiysede çalıştıramadım.

@Bayram Tempest hocam XtMapper'ın çalışması için root gerekiyor. Waydroid script ile Magisk seçilince otomatik root atılıyor onu da ekleyin rehbere.

Son düzenleme:
Rehber düzenleme yok hocam ne yazık ki.

Ben Arch Linux'ta kullandığımda scriptle hiçbir sorun yaşamamıştım. Şu an Zorin OS'tayım. Bir de ben deneyeyim bakalım.

Python3.10-venv paketi kurulu mu hocam sizde?

Siz de Zorin OS'tesiniz ben de. Bende bir sorun olmadı. Üst satırda söylediğim paketi kurup dener misiniz?

Son düzenleme:

Yok hocam libndk inmiş. Hill clinb açılmayınca bende inmedi sanmıştım ama sıkıntı yok şu an.

Yok hocam libndk inmiş. Hill clinb açılmayınca bende inmedi sanmıştım ama sıkıntı yok şu an.
Ben de sorun mu var deyip Waydroid kurup denemiş oldum. Bana kalsa üşenirdim sayenizde zaman ayırıp kurdum hocam.

@Fueren

Son düzenleme:

Çok güzel bir rehber olmuş hocam elinize, emeğinize sağlık. X11 kullananlar için weston ile waydroid kurulumu olsa daha iyi olurmuş yine de mükemmel.

@Bayram Tempest, şu an android imajını indiriyorum. Sormak istediğim bir soru var. Roblox'u açtığımızda ekranda mobildeki gibi tuşlar görünüyor mu? Bunu nasıl kapatacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…