Rehber Linux'ta Roblox nasıl oynanır?

@Bayram Tempest, şu an Android imajını indiriyorum. Sormak istediğim bir soru var. Roblox'u açtığımızda ekranda mobildeki gibi tuşlar görünüyor mu? Bunu nasıl kapatacağız?

Hocam sağ alttaki pin işaretine tıklayınca gizleniyor panel. Fareyi aşağı götürünce görünüyor.

Hocam sağ alttaki pin işaretine tıklayınca gizleniyor panel. Fareyi aşağı götürünce görünüyor.
Hocam ondan değil Roblox'un yön, zıplama gibi butonlarından bahsediyor arkadaş.

Google kaydetme komutu çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
Sistemi yeniden başlatın öyle deneyin hocam. Olmazsa rehberdeki github linkinde Google doğrulama ayarı da var script içerisinde.

Waydroid'in ID'sini Google'a kaydettim. Play Store açtım fakat Roblox'un bu cihazda çalışamayacağını söylüyor. Tarayıcıdan APK olarak indirip denedim, yine aynı. Yükleniyormuş gibi yapıyor ve en son yüklenemedi hatası veriyor. Sizce neden? @Bayram Tempest

Waydroid'in ID'sini Google'a kaydettim. Play Store açtım fakat Roblox'un bu cihazda çalışamayacağını söylüyor. Sizce neden? @Bayram Tempest

Waydroid Script'i çalıştırmayı denediniz mi hocam? Libndk'yi yüklemeniz gerekiyor olabilir.

Waydroid Script'i çalıştırmayı denediniz mi hocam? Libndk'yi yüklemeniz gerekiyor olabilir.

calıstırdıgımda su oluyor;

Sifre girince de uzgunum, tekrar dene diyor.

Ardından ise main.py dosyasında 2. satırdaki elemani bulamadıgını soyluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…