Rehber Linux'ta Roblox nasıl oynanır?

Hocam orada söylüyor zaten ama önce

Bash:
sudo apt install python3.10-venv

Demeniz gerek.

Mesajı guncelledim. Ayrıca deneyince oyle bir paketin olmadigini soyluyor bana. Simdi tekrar deneyince yukleyebildi.

@Fueren, hala ayni hatayi aliyorum. Eksik bir dosya yok. Bu arada sen oynayabiliyor musun Roblox'u bu yontem ile? Butun oyunlar yukleniyor yalnızca Roblox yok.

Son düzenleme:
@Fueren, hala ayni hatayi aliyorum. Eksik bir dosya yok. Bu arada sen oynayabiliyor musun Roblox'u bu yontem ile? Butun oyunlar yukleniyor yalnızca Roblox yok.

Ben Roblox oynamıyorum hocam. Çözümü bulamadım. Yarın okuldan sonra bir bakayım.

Apk olarak kurmanız lazım. Play store işlemciyi x86_64 olarak gördüğü için Roblox'u indirilebilir şekilde önünüze koymaz. Kusura bakmayın hocam internet sorunum var o yüzden çok geç bakabildim.

Apk olarak kurmanız lazım. Play store işlemciyi x86_64 olarak gördüğü için Roblox'u indirilebilir şekilde önünüze koymaz. Kusura bakmayın hocam internet sorunum var o yüzden çok geç bakabildim.

APK olarak denedim zaten hocam. Uygulama yüklenemedi hatası veriyor.

Terminal uzerinden app install yontemini mi soyluyorsunuz?

Son düzenleme:

Terminal uzerinden app install yontemini mi soyluyorsunuz?
Kusura bakmayın hocam çok meşgulüm bugün zar zor girebildim ve sadece kendi konularıma ve arkadaşlarıma yanıt verip geri çıkacağım. Terminalden de yapsanız arayüzden de yapsanız sonuç aynı olacaktır.

Scripti çalıştırıp libndk'yi kurmanız lazım. Sisteminizde Python3-venv paketi eksik. Hata çıktısında zaten paketi hangi komutla kurabileceğiniz bile yazıyor. Depoyu, sistemi güncelleyip ondan sonra deneyin çünkü bunu yapmadan önce bazı paketleri bulup indiremediği oluyor paket yöneticilerinin. Olmazsa da olduğunuz dağıtımda farklı isimle mi diye bakabilirsiniz.

Dosyadaki ro.hardware.gralloc=gbm satırını silip yerine ro.hardware.gralloc=minigbm_gbm_mesa yazmamız gerekiyor. Dosyayı kaydedebilirsiniz.

Bu dosyada ro.hardware.gralloc=gbm diye bir satır yok bende. Onun yerine ro.hardware.gralloc=default diye bir satır var. Yine de = isaretinden sonraki yeri silip dediğinizi mi yazayım?

Evet hocam yine de rehberdekini yazın.
Bu dosyada ro.hardware.gralloc=gbm diye bir satır yok bende. Onun yerine ro.hardware.gralloc=default diye bir satır var. Yine de = isaretinden sonraki yeri silip dediğinizi mi yazayım?

En mantıklısı Dual boot olarak kurmak çünkü ikisinin arasında geçiş yaparak bazı oyunları Win'den oynamak gerekiyor geneli Linux'da var ama işte Roblox gibi uygulamalar için yol Dual boot en iyi yöntem Linux kurarken

Hocam hala işe yarıyor mu? 2 GB RAM var Linux kurmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…