Rehber Linux'ta Roblox nasıl oynanır?

Hocam rehberinizi okudum.

Şimdi bu Emulatorun bana önerdiğiniz sistem ile farkı yok mu? İkisi biraz ayrı değil mi?
Waydroid bir emülatör değildir. Emülatörlerin görevi farklı işlemciler arası çeviri yapmaktır bu sayede ARM işlemci gerektiren programı x86 işlemcide çalıştırmanızı sağlar. Waydroid ise bunu yapmaz çünkü Waydroid bir emülatör değildir. Ayrıca yerel çalıştırma performansı verebilir çünkü Linux uygulama menüsünden Android program çalıştırıldığında arkaplanda AOSP Launcher'ı açık bulundurmaz.

Abi ben anlamadım.

Hocam biraz daha basit olarak bu daha mı iyi eski önerdiğinizden?

Abi ben anlamadım.

Hocam biraz daha basit olarak bu daha mı iyi eski önerdiğinizden?
Önerdiğim ve bu aynı hocam. Emülatör değil yerel çalıştırma var. Emülatör olması için ARM işlemciye özel hazırlanmış programı X64'ün anlayacağı biçime çevirmesi gerekir. Waydroid işlemciler arası çeviri yapmaz çünkü bir emülatör değildir. Önerdiğim ve rehber içeriği aynı hocam.

Ayrıca rehberdeki Libndk kütüphanesini kurarak Chrome OS'ta kullanılan emüle kütüphanesini kurabilirsiniz bu sayede ARM programlarını çalıştırabilirsiniz. @484334

Linux konusunda ve terimleri konusunda biraz araştırma yapmam lazım sanırım benim. Rehberleri bilr tam idrak edemedim.

Bakayım hocam şu tercih sonuçları bir belli olsun. Ona göre kuracağım zaman yeni konu açayım. Muhtemelen ilk önerdiğinizi kuracağım ama onu çok beğendim nedense.

İlk önerdiğimi kurarsanız yolunuza çok zorluk çıkar ama becereceğinizi düşünüyorum. Arch zordur ama güzeldir.

Hocam kolay demiştiniz ya.

Napcam şimdi?Bana en basiti lazım.
En basiti Linux Mint. Benim Windows'tan daha kolay dediğim Linux Mint. Hocam burada bu konuya devam etmeyelim isterseniz sizin Linux öneri konunuza geçelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…